Keresés EN

A KEG sörművház 32 sörcsapjával a rekorderek közé került a városban, Buda legnagyobb kézműves sörözőjében fele-fele arányban találunk magyar és külföldi kisüzemi söröket a csapokon. Ínyenceknek egy 5X1 decis kóstolószettet is üzembe helyeztek, így bátran kipróbálhatunk többféle italt anélkül, hogy az utolsó adag elfelejtetné velünk az elsőt. Az ételeken legalább akkora hangsúly van, mint a habzó nedűn, a finom és pénztárcabarát kategóriát képviselik. A hely a méretes pincehelyiségnek köszönhetően családi ebédeknek, céges rendezvényeknek, akusztikus koncerteknek, osztálytalálkozóknak is alkalmas, a fenti kerthelyiségről pedig épp annyira látni rá a Bartók Béla útra, hogy nyüzsgése ne legyen zavaró.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A