Keresés EN

Volt egyszer egy hajdani Három Holló, az Andrássy út mellett, éppen az Opera tőszomszédságában, ez volt Ady Endre egykori kedvenc törzshelye. Aztán ennek helyén nyitott meg a kilencvenes évek végén az Eckermann Kávéház, amely sok szállal kötődött a budapesti kávéházi múlthoz és irodalmi élethez. Ennek az örököse a belvárosban, az Erzsébet híd lábánál nyitott új Három Holló.

Az összesen majd 500 négyzetméteres tér különböző szintjei más-más kulturális igényeket elégítenek ki. Az utcaszint klasszikus kávéháza hatalmas üvegezett portáljával, márványasztalaival és finom olasz kávéjával, süteményeivel és szendvicseivel a beszélgetések és a munka színtere, az orfeum és a színház pedig előadásoknak, koncerteknek és rendezvényeknek ad otthont.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

„ Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait

Neked ajánlott

A