A specialty kávézók előretörése miatt azt hihetnénk, hogy manapság már Budapest bármelyik pontján ihatunk egy minőségi feketét. Az Andrássy út, főleg annak a Hősök teréhez közelebb eső része mégis kivételnek számított – egészen 2018 nyaráig. Ekkor nyílt meg ugyanis a 66. szám alatt a magát bisztróként és specialty kávézóként definiáló Flow, amely mindkét kategóriában kiemelkedőt nyújt. Hétköznap 11:00 és 15:00 között változatos menükínálattal, hétvégén pedig egész napos reggelivel és brunchcsal várják a vendégeket.

Kizárólag olyan pörkölők kávéját választják, akik a pörkölés során nem rejtik el a kávé gyümölcsös jellegét, és igyekeznek mindig tartani egy prémium opciót is, például Panama Geisha-t. Az ételekért Zsolnay Gergely séf felel: minden fogás állati eredetű összetevők nélkül készül, mégis teljes értékű és ízgazdag lesz, ami elénk kerül. 

A Flow-ban azonban nem csak a kiváló minőségű kávék kóstolására van lehetőségünk, hanem a kávé elkészítéséről, illetve a tudatos kóstolsáról nemzetközileg akkreditált oktatóktól is tanulhatunk.

Hasonló tartalmak

Admin mode