Keresés EN

Jót enni és inni, nápolyi pizzával, al dente tésztával, mediterrán ízkavalkáddal, jó borokkal, finom koktélokkal, olaszos könnyedséggel, közösen, együtt élvezni az életet – ez a Felicita. A XII. kerületi Hegyvidék Bevásárlóközpont tágas teraszra nyíló földszintjén bergamói séffel és torinói pizzaszakáccsal nyílt meg Budapest új olasz étterme. A nápolyi ízekhez az alapanyagok Olaszországból érkeznek, sőt még a kemence is Nápolyból származik, az enteriőr pedig az olaszos eleganciát és a kifinomult könnyedséget tükrözi, így a Felicitában pár órára tényleg Itáliában érezhetjük magunkat. A helyet azoknak ajánljuk, akik vágynak a felső kategóriás olasz fogásokra, az új ízekre, a csavaros kombinációkra, és minőségi időt szeretnének eltölteni egy szuper környezetben.

Tipp: A Felicitában hamarosan napi menük is elérhetővé válnak, természetesen szintén az olasz ízvilág szerint, napi rizottókkal, levesekkel és raviolikkal, így ha egy könnyed olasz ebédre vágytok, és pár falat boldogságra, akkor ugorjatok be a Felicitába ebédidőben is!

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A