Keresés EN

Az Újbudai Császármorzsa gyerekkorunk emlékeit idézi fel, már abban a pillanatban, amikor belépünk, és eléri az orrunkat az ismerős, édes-vajas illat. A fő csapásirány – nem meglepő módon – a császármorzsa, melyet különféle változatokban kóstolhatunk meg. Kérhetjük klasszikus, grízes formában, mazsolával vagy anélkül, illetve nagyobb darabokból álló, osztrákos, palacsintaszerű tésztából. A tetejére pedig egy kecskeméti kistermelőtől érkező barack-, szilva- vagy birslekvárt választhatunk. Ha az édesség mellé valami kiadósabbra is vágyunk, húsos és vagetáriánus quiche-eket és naponta változó leveseket is találunk a kínálatban. A Császármorzsa tehát tökéletes választás egy hétköznapi ebédhez, hiszen nem csak az ízek fognak mosolyt csalni az arcunkra, hanem a gondoskodó vendéglátás is, amit a helyet megálmodó két barátnő szintén tökélyre fejlesztett.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A