Keresés EN

Programok itt

Éjszakai élet

Yīn Yīn (NL)

Izgalmas csapat érkezik az A38-ra március 8-án: a holland Yīn Yīnt köszönthetjük.

Az A38 koncerthajó, kulturális központ és étterem – mely a világ leghíresebb átalakított ukrán teherhajója – a Petőfi híd budai lábánál ringatózik a Dunán. Fedélzetéről remek kilátás nyílik Dél-Pestre és a Millenniumi Kulturális Központra, a Művészetek Palotájára, illetve a Nemzeti Színházra – különösen éjszaka, amikor a díszkivilágítások teljes fényükben pompáznak. Az A38 mára fogalommá vált, a zárt és nyitott koncerthelyiségekben hírességek egész sora lépett már fel szinte minden műfajból – a teljesség igénye nélkül: pop, rock, alternatív, jazz, electro, valamint progresszív előadók és zenekarok.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A