Keresés EN

A Művészetek Palotája számos építészeti díjat nyert 2005-ös megnyitása óta. Élvonalbeli design jellemzi, a káprázatos enteriőrhöz pedig egyszerű, időtlen kültér tartozik. A komplexumban található az 1525 férőhelyes Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem, a modern Fesztivál Színház és a Ludwig Múzeum, a kortárs művészet szentélye.

A hangversenytermet Európa-szerte nagyra tartják, és évekre előre be van táblázva a leghíresebb zenészek és együttesek fellépéseivel. A létesítmény egy komplex, XXI. századi művészeti intézmény hiányát pótolta Budapesten, mely megnyitása óta óriási sikereket könyvelhet el. Ha van időd rá, ne hagyj ki egy jó koncertet vagy más rendezvényt a lélegzetelállító Müpában, sőt 2018-tól egy virtuális házbemutató túrára is be lehet nevezni, amin VR szemüvegen keresztül nézhetünk szét a zongoralifttől a zsinórpadlásig.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A