A szálloda alig több, mint 1 órányi autóútra van Budapesttől, ezért lokációban verhetetlen – tudtuk meg Bartos Balázstól, a Kenese Bay Garden Resort & Conference igazgatójától. Ha olyan helyet keresünk, ahol a természet közelsége, a sportolási lehetőségek és a kényelem tökéletes harmóniában találkoznak, akkor Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő szállodalánca, az Accent Hotels által üzemeltetett, Kenese Bay Garden Resort & Conference az ideális választás. A hotel jelenleg szeretné elérni a 4 csillag Superior minősítést.

Ez a négyemeletes szálloda, mely 153 kényelmes szobával várja vendégeit, a Balaton északi partján, Balatonkenesén található. A szálloda nem csak a pihenni vágyóknak, hanem az aktív kikapcsolódást kedvelőknek is kiváló lehetőségeket kínál.

Modern kényelem és kulináris kalandok

Az érkezés pillanatától kezdve érezhető a szálloda különleges atmoszférája, ahol a természetközeliség és a modern kényelem kéz a kézben jár. A szobák nagy része lenyűgöző kilátást nyújt a Balatonra, így a vendégek minden reggel a tó látványára ébredhetnek.

A Kenese Bay Garden Resort & Conference étterme 280 fő befogadására alkalmas, így nagyobb rendezvények, esküvők vagy céges események lebonyolítására is tökéletes helyszín. Az étterem konyhája a helyi és nemzetközi ízek harmonikus kombinációját kínálja, a friss alapanyagokra és a kifinomult ízvilágra helyezve a hangsúlyt. Az édesszájúak számára is tökéletes választás a szálloda, mivel saját cukrászuk által készített friss sütemények és desszertek várják a vendégeket.

Aktív kikapcsolódás a Balaton partján

A sport szerelmesei számára a Kenese Bay Garden Resort & Conference valódi paradicsom. A szálloda területén teniszpálya, kosárlabdapálya, futballpálya, egy 120 négyzetméteres fitneszterem és egy különleges hangulatú jógaterasz áll a vendégek rendelkezésére. A vízi sportok kedvelői számára a szálloda saját kikötője és a 300 főt befogadó strand kínál remek lehetőségeket. A Balaton hűsítő vízében úszni, vitorlázni, vagy csak a parton pihenni – mindez része lehet a felejthetetlen nyaralásnak. A vízi élményekhez pedig kölcsönözhető SUP, vízi bicikli, szörf, csónak és akár hajó is, amiről megcsodálhatók a tó természeti adottságai. A Kenese Bay Garden Resort & Conference wellness részlege tökéletes helyszín a teljes kikapcsolódáshoz és feltöltődéshez. A benti és a kinti medencék közül mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet a fürdéshez. A wellness részleg egyik legnagyobb vonzereje a balatoni kilátásra nyíló szaunapark, ahol rendszeresen tartanak szaunaszeánszokat, így a vendégek teljesen ellazulhatnak és megújulhatnak.

Konferenciák és üzleti események

A Kenese Bay Garden Resort & Conference nemcsak a pihenést és a sportolást ötvözi mesterien, hanem konferenciák és üzleti események szervezésére is kiválóan alkalmas.

„A szálloda maga meggyőzi a vendégeket, mert akik egyszer ide eljönnek, utána már nehezen fognak elszakadni ettől a környezettől. A kiváló lokáció, a természetközeliség, a part, a kikötő, a nádas, a kulináris élmények és a wellness páratlan egyediséget kölcsönöz a szállodának itt a Balaton partján. Ez a Balaton kapuja” – mondta Bartos Balázs a Kenese Bay Garden Resort & Conference igazgatója.

A Kenese Bay Garden Resort & Conference-ről itt találtok további információkat.

Címkék