Ha tervben van a pénteki vagy szombati buli, akkor érdemes a Doboz felé venni az irányt, ugyanis két tánctér, egy rendkívül hangulatos belső udvar, a legjobb rezidens DJ-k, havonta kiemelt programok, vörösben úszó egyedi, álomszerű vibe és minőségi, de megfizethető italok várnak minden hétvégén a Klauzál utca 10.-ben. Legyen szó csajbuliról, szülinapról vagy csak egy átlagos péntekről vagy szombatról, az egész éjszakát átmulatni a Dobozban tényleg nagyon menő – mutatjuk is, hogy miért.

A vigalmi negyed egyik legjobb szórakozóhelye, a Doboz már 12 éve visz egy kis színt a Klauzál utcába, egész konkrétan pirosat. Nemrég némi felújításon és dekorfrissítésen esett át a klub, a hangulat még szürreálisabb és bensőségesebb lett, de a kedvenc elemeink maradtak a régiek. Belépve azonnal a hangulatos belső udvarban találjuk magunkat, aminek közepén magasodik a kerület egyik legidősebb, 320 éves fája, ezen pedig egy hatalmas, vörösen izzó szemű fagorilla – helyieknek csak a „kis King Kong” – csüng. Mindezt körbeveszi a romos budapesti bérház épülete, és már komplett is a romkocsmavibe.

A Doboz igazából „deluxe ruin pub”-ként definiálja magát, ami annyit tesz, hogy a környék elegánsabb szórakozóhelyei közé tartozik, de az öltöny és nyakkendő sem kell ide, valahol a kettő között mozog. Itt mindenki lazán, feszengés nélkül jól érezheti magát, iszogathat, táncolhat, bulizhat. A bejutás és a kiszolgálás villámgyors, a mosdó tiszta, a személyzet kedves.

Két tánctér a legjobb zenékkel

A belső udvar két oldalán két táncteret találunk, ahol párhuzamosan megy a buli, így nyugodtan ide-oda vándorolhatunk a kettő között a zenei ízlésünknek megfelelően. Mindkét tánctéren remek DJ-k pörgetik a lemezeket – a város legmenőbb rezidensei és havonta legalább egy sztár-DJ – különböző stílusokat felsorakoztatva a könnyed elektronikus zenétől kezdve a hiphopon, az rnb-n és a latin zenén át a legnépszerűbb, táncolható slágerekig.

Nyáron mindkét tánctér egy-egy fala egybenyitható a kerttel, így nincs fülledt meleg, mindig jár a levegő, és igazi kerti parti-házibuli hangulat van, télen pedig hőgombákkal fűtenek, hogy akkor se kelljen nélkülöznünk a hatalmas fa és a szabad ég által nyújtott különleges atmoszférát.

Ha csajbuli, ha szülinap, akkor is Doboz!

A Dobozban minden pénteken csajos estét tartanak, ami azt jelenti, hogy a belépés lányoknak egész éjjel ingyenes, éjfél és hajnal 01:00 között pedig korlátlan pezsgőfogyasztással is kedveskednek, biztosan megalapozva ezzel a jó hangulatot. Azért nem kizárólag a lányoknak jut csak ki itt a jóból, mert ha például a szülinapunkat ünnepelnénk itt, és legalább öt barátunkkal érkezünk, egy üveg pezsgőt kapunk ajándékba, és a belépés is ingyenes. Ha pedig ingyenesen asztalt foglalunk, az első kör megvásárlásakor meghívnak még egy italra.

Ha már az italoknál járunk, minőségi üvegek sorakoznak a polcokon a három bárpultban, és minden megtalálható, ami egy igazán jó estéhez kell, akkor is, ha rövideznénk, ha koktéloznánk, vagy ünneplés közben pukkannának a pezsgők. A Dobozban egyébként a repohárrendszer is ingyenes, így nem kell a visszaváltással bajlódnunk.

A Doboz minden pénteken és szombaton este 7-től reggel 6-ig tart nyitva, így tényleg az egész éjszakát átbulizhatjuk itt, és megvárhatjuk, míg az ikonikus King Kong fölötti égbolt csillagosról napfelkeltésre vált. A belépés 23:00-ig mindenkinek ingyenes, jegyeket pedig online és a helyszínen is vásárolhattok.

További információ és asztalfoglalás a honlapon.

Címkék