Szponzorált / gasztró

szerkesztés

Scherer Péterrel indul irodalmi Borshow a Manna Lounge Étteremben

Szerzők

  • Támogatott szerkesztőségi tartalom

2023. 03. 16. 10:54

Budapest egyik különleges helyszínén, az Alagút tetején található Manna Lounge Étterem izgalmas programsorozattal készül a tavaszra. Felejtsünk el mindent, amit a borkóstolókról, irodalmi estekről és gourmet vacsorákról gondolunk, és adjuk át magunkat egy megismételhetetlen estének a Mannában. Március 21-én Scherer Péter színművész és Heimann Zoltán borász kalauzol minket az irodalom és a borok világába. A tavasz folyamán további két Borshow vár majd ránk, de a meghívott vendégek kilétét egyelőre még fedje titok.

Már számos olyan eseményről adtunk hírt, ahol az irodalmi esteken előadóművészektől hallgathatunk meg monológokat, verseket, humoros szövegeket, egyéni összeállításokat. Részt vettünk már borkóstolókon, borbemutatókon, borversenyeken, és voltunk már gourmet vacsorákon és ételbemutatókon. Ha arra gondolunk, hogy a Mannában Scherer Péter és Heimann Zoltán közös estje ezeknek az élményeknek a kombinációja lesz, akkor nem járunk tévúton, de mégis valami mást fogunk kapni, ami több egy kóstolónál, gourmet vacsoránál és borbemutatónál.

Fotó: Manna Lounge Étterem

„Mi egy kellemes estét szeretnénk ajánlani. Olyat, amelyben nyugodtan rábízhatjuk magunkat Péter és Zoli vezetésére, hiszen mindketten a szakmájuk méltán elismert szereplői, akik elkötelezettek a minőség iránt”  – olvashatjuk a Manna ajánlójában.

A részvételre két fajta lehetőséget kínál az étterem:

  • Egy welcome drink (Heimann Mamma Rosa 2022) és mellé hideg ízelítő falatkák, továbbá az estre összeállított étlapról á la carte rendelhetünk hideg ízelítőket, ennek ára 7 000 Ft/fő
  • Választhatjuk a Heimann pincészet erre az estre összeállított borait, melyhez a Manna séfek kreáltak a borokhoz illő fogásokat, ennek ára 19 000 Ft/fő

Fotó: Manna Lounge Étterem

Fotó: Manna Lounge Étterem

A Mannában a tavasz folyamán további két Borshowra is készülhetünk, ahol a borok mellett a színház és az irodalom lesznek a főszereplők. Áprilisban és májusban is izgalmas vendégekre, kiváló borokra és nagyszerű ételekre számíthatunk!

Fotó: Manna Lounge Étterem

Fotó: Manna Lounge Étterem

A március 21-i esemény részleteiről és a foglalás menetéről itt olvashattok.

Hasonló tartalmak

Admin mode