Van, aki otthon vagy szűk baráti körben szereti tölteni a szilvesztert – aki viszont társaságra és pezsgésre vágyik, annak is egyre több lehetősége van a konkrét bulikon túl is. 5 hely, ahol emlékezetes marad az év utolsó éjszakája.

Byblos – a keleti

A Semmelweis utcai Byblos 4 évvel ezelőtti nyitása óta számít biztos pontnak a budapesti közel-keleti éttermek között. A díszes enteriőr, klasszikus, mégis különleges fogások és az elegáns tálalás egy átlagos napból is különleges alkalmat varázsol – újévkor pedig különösen kitesznek magukért. A szilveszteresti program 7 órakor kezdődik, a belépő árában benne van egy üdvözlőital, a négyfogásos vacsora, az élő zenés és egy hastáncműsor. A keleti hangulatú évbúcsúztatóra érdemes előzetesen foglalni!

1052 Budapest, Semmelweis utca 1–3.

Balagan – a bulis

A Mazel Tov felett ősszel nyitott Balagant eleve éjszakai ragadozónak tervezték, így aztán bízhatunk benne, hogy az év utolsó napján is fergeteges lesz a hangulat – és hát milyen lenne, ha egyszer a balagan szó az ivrit argóban őrült jó bulit jelent? A keleties, lazán elegáns, kicsit brit gyarmatosító időkre hajazó belső tér tökéletes egy nagy házibulihoz – ők idén egy szűkített à la carte étlappal, bővített koktélsorral várják, a talpalávalót pedig mexikói rezidens DJ-jük, Daniel de la Torra szolgáltatja. Az estéről itt lehet többet megtudni.

1072 Budapest, Akácfa utca 47.

Leo Bistro & Rooftop – ahol Budapest a lábunk előtt hever

A Lánchíd mellett lévő Leo mindkét egységében, a lenti bisztróban és a fenti rooftop bárban is áll majd a bál. Lent egy szolidabb esemény várható, klasszikus szilveszteri vacsorával – 4 fogással és egy pohár pezsgővel –, a szűkített à la carte étlap fogásai közül pedig mi válogathatjuk össze a kedvünkre valót. Fent, a rooftop bárban korlátlan fogyasztás, remek falatok, izgalmas koktélok és természetesen lenyűgöző kilátás vár minket. Mindkét buli beugrós, a foglalásunk csak akkor érvényes, ha előre befizetünk az estére – a további részleteket a Facebook-oldalukon lehet megnézni.

1013 Budapest, Clark Ádám tér 1.

Múzsa Bar – a klasszikus és elegáns

Ha kíváncsiak vagyunk, hogy milyen lehetett A nagy Gatsby világa pontosan, akkor jó eséllyel a múzsás szilveszteri buli nem jár majd messze tőle. A Múzsa Champagne Countdownnak nevezett óévbúcsúztatóján a finom falatok és a lélegzetelállító koktélok mellett lesz élő zene is: az este Orbay Lilla szólójával indul, majd lesz On time Band-koncert, éjfél után pedig ANNAxAoB lesz a program – a zenei élmények között pedig különleges balettelőadásokat látogathatunk majd.

1051 Budapest, Széchenyi István tér 5–6.

Nightingale by Beefbar – a nagyvilági

A Drechsler-palota – vagy ismertebb nevén Balettintézet – épületében idén nyílt W Hotelben található Nightingale by Beefbar év közben is izgalmas, ázsiai-mediterrán ihletésű fogásokkal csábít minket, és az újév köszöntését sem adták alább. A Nightingale-ben hatfogásos exkluzív luxusmenüvel és italcsomaggal készülnek, melyet két idősávban fogyaszthatunk – ha még tovább mennénk, vagy ha maradnánk –, éjféltől pedig az à la carte étlapról választhatunk. Ha pedig lemozognánk a vacsorát, a W Lounge-ban női DJ line-up gondoskodik a jó vibe-ról és arról, hogy áttáncoljuk magunkat 2024-be. Az eseményekre itt regisztrálhatunk.

1061 Budapest, Andrássy út 25.

Ha vacsora helyett vagy után inkább buliznátok szilveszterkor, partiajánlónkat ezen a linken olvashatjátok el.

(Borítókép: Major Kata - We Love Budapest)

Címkék