Az Anjuna vakteszttel, a „Vegán vagy tejmentes fagylalt” kategóriában ért el sikereket a Great Taste Awardson.

A Great Taste Awards 1995 óta a legrangosabb nemzetközi élelmiszeripari díj, amit egy több száz fős szakmai zsűri oszt ki. Száraz jégen küldtük ki a jégrémeket Londonba, és izgatottan vártuk a szakmai zsűri vaktesztjének eredményét” – mondta el Szalay József ügyvezető.

Az Anjuna több kategória közül a „Vegán vagy tejmentes fagylalt” kategóriában nevezett 8 termékkel, ezekből 7 jégrém kapott 1 vagy 2 csillagot, ami az élelmiszeripar topkategóriája. 2 csillagot kapott a szicíliai pisztácia, ahol a zsűri kiemelte a pörkölt pisztáciás ízjegyeket, a színt, valamint azt, hogy az ice pop krémesen olvad, akár egy fagylalt. Emellett 1 csillagot kapott az elefántcsontparti kókusz, az eper & mangó, a málna & lime, a mangó & maracuja, a mogyorós csokoládé, valamint a sós földimogyoró & étcsokoládé.

Ezek a jégrém és a fagylalt kategóriában magas minősítésnek számítanak, azt jelentik, hogy a zsűri elismerte a magas minőségű és első osztályú alapanyagokból készült jégkrémeket, a felhasznált alapanyagokat. A bírák minden előzetes információ és csomagolás nélkül, vakteszt során, csak íz alapján hozták meg döntésüket.

Forrás: Turizmus Online

Címkék