Már bőven benne vagyunk a nyár közepében, de van, akinek még csak most indul be az igazi vakációszezon. Legyen szó egy hétvégi garden partyról, sütögetésről a barátokkal vagy egy kellemes nyáresti vacsoráról, a Hegyvidék Bevásárlóközpontban mindent beszerezhetünk hozzá az alapoktól kezdve az extravagáns kiegészítőkig. Nem is beszélve arról, ha elutazunk nyaralni, akkor a városból kifelé menet még simán beugorhatunk összeszedni a vakáció elengedhetetlen kellékeit pár jó könyvtől kezdve a strandjátékokon át az élelmiszerekig és italokig. Ha pedig csak kötetlenül hűsölnénk egyet, akkor irány a Pataki Cuki vagy a The Acai Spot, de megpihenhetünk a Felicita teraszán is, ahol anélkül merülhetünk el a mediterrán életérzésben, hogy el kellene hagynunk Budapestet.

Kerti partira felkészülni!

A nyár igazi kertiparti-szezon, amikor előkerülnek a grillek, szmókerek, és egy-egy baráti vagy családi találkozó tökéletes alkalom arra, hogy feltálaljuk a füstös fogásokat. Ahhoz pedig, hogy a legjobb alapanyagokat beszerezzük, nem is találhatnánk jobb forrást, mint a Hegyvidék Bevásárlóközpont. A HúsSzabóságban például mindent megtalálunk, ami a grillrácsokra kerülhet, a legjobb hamburgerhúsoktól kezdve a pácolni való finomságokig és kolbászokig, 

de a Culinarisnál is bevásárolhatunk mindent, ami a grillezéshez szükséges.

de a Culinarisnál is bevásárolhatunk mindent, ami a grillezéshez szükséges.

A Culinarisnál pedig nem csupán a grillre valókat, a legfrissebb zöldségeket, gyümölcsöket és pékárukat szerezhetjük be, de rendkívül sok izgalmas és extravagáns ínyencség közül válogathatunk. Ráadásul már otthonunk kényelméből is összeszedhetjük a webshopból a kiszemelt termékeket, amiket a Hegyvidék Bevásárlóközpontban vehetünk át a Click & Collect rendeléssel.

A Culinaris Wine & Spiritben rengeteg alkoholos és alkoholmentes ital közül válogathatunk, legyen szó a több mint 50-féle ginről, whiskyről, likőrről vagy a kiváló bor-, pezsgő- és champagne-kínálatról. Azonban érdemes betérni a Bortársasághoz is, ahol a hazai és nemzetközi bor- és pezsgőkülönlegességek mellett izgalmas ginek és szuper nyári akciók is várnak ránk.

Ha pedig nemcsak az ételek, de a tálalás terén is szeretnénk elkápráztatni a vendégeket, akkor ugorjunk be a Monca Detailsbe, ahol a terítékhez és a lakásdekorokhoz találunk meg minden kiegészítőt, amire csak szükségünk lehet. Érdemes a Brandt Virágba is benézni, ahol a friss virágok mellett asztaldíszek és dekorok közül is válogathatunk, a Margaret G. pedig elegáns lakástextilekkel vár minket.

Irány nyaralni!

Sokan még csak most indulnak vakációzni, és vegyük az irányt hazai vagy külföldi célpontok felé, bizony a nyaralást sokszor egy nagybevásárlás előzi meg. De az is lehet, hogy már úton vagyunk, és akkor ugrik be, hogy otthon maradt a naptej, netán nem tettünk be elég olvasnivalót, vagy csak megállnánk a hosszú út előtt egy kávéra.

A Hegyvidék Bevásárlóközpontban szerencsére minden szituációra találunk megoldást!

A Hegyvidék Bevásárlóközpontban szerencsére minden szituációra találunk megoldást!

A dm-ben és az Evital Hegyvidék Gyógyszertárban feltölthetjük a neszesszerünket, az Inmedióban beszerezhetjük a kedvenc magazinjainkat, a Lírában pedig megtaláljuk a nyári olvasmányokat. Ha a gyerekeknek keresünk játékokat, nyári ruhácskákat, kis napszemüvegeket, bőröndöket, táskákat, könyveket vagy bármilyen minőségi kiegészítőt a nyaraláshoz, akkor az Odu.Store-ban a helyünk! A Játéksziget kínálatából pedig akár a strandjátékokat is beszerezhetjük. Sőt, négylábú kedvenceinknek is megtalálunk mindent a Fressnapfban, ami a nyaraláshoz szükséges.

Ha nassolnivalókra vágyunk, akkor irány a Príma Pék vagy a Culinaris, de augusztus 17-től Magyarország legmodernebb Prímája is újra megnyit. Egyedi enteriőrrel, új kínálattal és még nagyobb üzlettel, bio- és reformtermékek széles skálájával, grab ’n’ go sarokkal, grillpulttal és frissen grillezett ételekkel várnak ránk. De ha inkább egy kávéra vagy sütire vágyunk az utazás előtt, akkor a Pataki Cukiba ugorjunk be!

Ide egyébként minden alkalommal érdemes betérni, ha a Hegyvidék Bevásárlóközpontban járunk, mert az isteni fagyik, sütemények és jegeskávék társaságában könnyebb elviselni a nagy meleget.

Ide egyébként minden alkalommal érdemes betérni, ha a Hegyvidék Bevásárlóközpontban járunk, mert az isteni fagyik, sütemények és jegeskávék társaságában könnyebb elviselni a nagy meleget.

A nyaralás előtt fontos az ügyintézés, ezt pedig a Hegyvidék Bevásárlóközpontban minden további nélkül megtehetjük. A Northline-nál könnyedén tudunk pénzt váltani, az OTP-ben a banki ügyeinket intézhetjük el, a Magyar Postánál feladhatjuk csekkjeinket, leveleinket, a Foxpost-automatából pedig átvehetjük rendeléseinket, de csomagot is egyszerűen és gyorsan tudunk küldeni a segítségével. Érdemes betérni a Starwashba is, ahol ragyogóvá varázsolják kocsinkat, míg mi mindent elintézünk, ha pedig elektromos autóval érkeztünk, akkor a Parkl segítségével fel tudjuk tölteni autónkat az elektromos töltőpontokon.

Könnyű ebéd, mediterrán fogások

Ha pedig elfáradunk a bevásárlásban, akkor érdemes betérni a The Acai Spotba, ahol egészséges és könnyű fogások várnak ránk. A vegán és vegetáriánus szendvicsek, saláták és wrapek mellett mindenki kipróbálhatja a friss acai gyümölcssörbetből készült bowlt is, 

ami nemcsak egészséges, de nagyon finom is, és jól lehet kombinálni mindenféle más hozzávalóval.

ami nemcsak egészséges, de nagyon finom is, és jól lehet kombinálni mindenféle más hozzávalóval.

A Felicita teraszán pedig a mediterrán ételeket élvezhetjük, ahol a séf és a pizzamester nemcsak a jobbnál jobb olasz ebédeket és vacsorákat készíti nekünk, de az étteremben már 

izgalmas itáliai és nemzetközi brunchfogások közül is válogathatunk.

izgalmas itáliai és nemzetközi brunchfogások közül is válogathatunk.

Legyen szó tehát a nyár bármely elengedhetetlen kellékéről, a Hegyvidék Bevásárlóközpontban garantáltan megtalálunk mindent, amire szükségünk lehet. Ha pedig megpihennénk, akkor számos vendéglátóhely vár minket egy kis hűsölésre a finom falatok társaságában.

Címkék

Elérhetőségek

Hegyvidék Bevásárlóközpont 1124 Budapest, Apor Vilmos tér 11. Facebook-oldal Weboldal