A napokban zajlik a rangos Karlovy Vary-i Nemzetközi Filmfesztivál, melynek trailere a budapesti Gellért Szállóban készült, Johnny Depp főszereplésével.

Kryštof Mucha, a fesztivál ügyvezető igazgatója beszélt róla, hogy azért esett a választásuk az amerikai színészre, mert két évvel ezelőtt nagyon meleg fogadtatásban részesítette őt a cseh közönség, a budapesti helyszínre pedig Depp szoros időbeosztása miatt volt szükség, hiszen nemsokára Budapesten forog majd második rendezése, melyben Al Pacino játssza a főszerepet.

A kisfilmben, melyet Ivan Zachariáš rendezett, feltűnik a Szent Gellért tér és a Szabadság híd is, azonban a központi helyszín a Gellért Szálló hallja, ahol egy interjú készül éppen a színésszel, melynek fő kérdése: hogy-hogy nem kapta meg még Depp a filmfesztivál fődíját, a Kristály Glóbuszt. 

A rendező elmesélte, hogy Johnny Depp ötlete volt, hogy improvizáljanak, ami elég jól sült el, két és fél óra alatt végeztek is a forgatással. Több poént nem is lőnénk le, nézzétek meg inkább, hogyan sikerült a végeredmény! 

A Gellért Szálló igen népszerű egyébként a hollywoodi sztárok körében, fotózták már itt például Pedro Pascalt és Ryan Goslingot is. Az új trailernek otthont adó hall egyébként így néz ki, amikor éppen nincs ott Johnny Depp:

Forrás: Karlovy Vary-i Nemzetközi Filmfesztivál

Címkék