Keresés EN

Ez is érdekelheti

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Gasztró

Fald fel a bögrédet! – Csokival bélelt tölcsérből cappuccinózhatunk a ConTe Caféban

Édes-ropogós, külön erre a célra kifejlesztett waffeltölcsér, benne vastag csokiborítás és itthon pörkölt kávé édesítheti meg napjainkat a Bazilika közvetlen szomszédságában. Az új olvadós finomság ráadásul teljesen Instaképes, feltéve, hogy ellent tudunk neki állni addig, ameddig a fotó elkészül... A ConTe Café Basilicánál jártunk.

A Best Bagel Basilica csapata újabb finomsággal lepte meg a Bazilika környékét, már nemcsak a csodás  helyben készült bageleik, hanem a rövid sétányira levő ConTe Café és az itt található különleges desszert segítségével is könnyedén nyaraló üzemmódba kapcsolhatunk a város egyik legszebb részén. A ConTe olaszul azt jelenti, hogy veled, a ropogós-csokis tölcsérek élményét pedig kétségtelenül érdemes megosztanunk másokkal is.

A tölcséreket, ostyákat a legtöbben élvezettel ropogtatjuk, így a koncepciót könnyű megszeretni. A ConTében külön erre a célra kifejlesztett, ropogós, waffelszerű, édes ostya alkotja az alapot, amit belülről vastagon burkol az édes fehér, tej-, ét- vagy rubi- csokiréteg. Ebbe a tölcsérbe kérhetünk mindenféle finomságot, 

és ami szerintünk a legjobb: kávét is.

és ami szerintünk a legjobb: kávét is.

A ConTében mindenkire gondolnak. A legkisebbeket csokis tölcsérbe zárt habos tej (#BabyConteCcino 2250 Ft) várja, a könnyedebb finomságok kedvelői gyümölcsökkel töltött tölcséreket kérhetnek (#FruttiCcino 2990 Ft), a kávérajongók pedig jeges (#IceConTeCcino 2650 Ft) és forró (#ConTeCcino 2450 Ft) finomságok közül választhatnak.

Nekünk sikerült a legborongósabb tavaszi napon ellátogatni a helyre, úgyhogy egy forró kis lattét kértünk fehér csokis tölcsérben. A fogyasztással vártunk néhány percet, hogy egy kicsit összeolvadjanak az ízek, és ezt nem is bántuk meg. A tölcsér széle még ropogott, a kávé kicsit megpörgetett, kicsit átmelegített, így ezen a ponton még úgy éreztük, egészen felnőttes élvezeteknek hódolunk, ám ahogy fokozatosan olvadt a csoki a meleg italban, úgy lett egyre szélesebb a mosolyunk is. A kávé egyre krémesebb-édesebb lett, a csoki és a tölcsér egyre puhább, a tölcsér vége a beleragadt langyos kávés-csokis krémmel és a ropogós ostyával pedig egy falat mámorral zárta le az élményt. Öt perc dolce vita a város legszebb részén!

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró Szponzorált

ARAZ étterem

Az ARAZ éttermet Budapest bohém negyedében, a Dohány utcában találjuk, ahol egész évben változatos, ízletes heti menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várnak minket.

Gasztró Szponzorált

Új helyet nyitott a közönségkedvenc ázsiai – A padthai wokbart már a Hegyvidéken is megtaláljuk

Megnyitott a padthai új egysége a Hegyvidéken, a MoM Sportban, így az ázsiai ízek rajongói nem maradnak finom falatok nélkül a környéken.

Gasztró Budapest

Ellopták Bernátot, a Rengeteg RomKafé főmackóját

Ismeretlenek elrabolták a több száz plüssmackójáról és kiváló forró csokijairól híres Rengeteg RomKafé főmedvéjét.

Neked ajánlott

A