Keresés EN

Gasztró Hírek

Véget ért Pármában a 30. pizza-világbajnokság

Szabadfi Szabolcs, azaz Szabi A Pék lett a legjobb magyar pizzasütő.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a héten zajlott a háromnapos pizza-világbajnokság Olaszországban, ráadásul a harmincadik, az egyik kedvenc pékünk pedig – aki nem mellesleg remek pizzákat is szokott sütni – a legjobb magyarnak járó díjat nyerte el, gluténmentes kategóriában a 9., a római stílusú pizzában 29. lett, a classica és a gourmet kategóriákban pedig szintén az első egyharmadban végzett csapattársaival. Gratulálunk minden magyar résztvevőnek!

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Lost in Balagan with Elysian

Március 6-án a Balagan és Elysian együttműködését követhetjük és kóstolhatjuk végig. A zero waste égisze alatt megszervezett esemény a konyhán „leeső” alapanyagokra épül. Szabó Máté és az Elysian csapata az előző napokban szárít, fermentál, kóstol, hogy a nagy napon, este hét órától átvegyék az irányítást a pultban. Az összetevők között szerepel például füge, gorgonzola, cukkini és kesudió, úgyhogy biztosan különleges ízvilágú koktélokra számíthatunk.

Gasztró

Egy hónapon keresztül most a Deák téri Bamba Marhában is kipróbálhatjuk a smash burgereket

Pop-up smash burger hónap a Bamba Marhánál – a Deák téri egységben megkóstolhatjuk, hogyan kódolták Jancsa Janiék a legújabb burgertrendet.

Neked ajánlott

A