Újabb fellépőket jelentett be a Kolorádó szervezőcsapata a 2023-as fesztiválra, illetve az is kiderült, hogy az eddig felvezetőként funkcionáló szerdai nap is teljes értékű programot kap majd.

Minden eddiginél több program a Kolorádón

Minden korábbinál nagyobb zenei merítéssel, több mint 150 fellépővel érkezik június 28. és július 1. között a 7. Kolorádó. A már tényleg tekintélyesre nőtt program összeállításában és lebonyolításában ezúttal 20+ hazai szervezőcsapat segíti a kolorádósok munkáját.

Ennek köszönhetően az eddig leginkább a beköltözésről szóló szerda is teljes értékű programnappá válik, ami azt jelenti, hogy a Csűr, az Iskola, a KERET és a TakaTTTuka helyszínek mellett már a nagyszínpad is beindul rögtön a nyitónapon.

Más jó hír is érkezett Nagykovácsi felől, a szervezők bejelentették hazai részről a Carson Coma, a Csaknekedkislány, a Henri Gonzo és a Papírsárkányok, valamint 6363 fellépését is. A külföldi névsor elektronikus vonalon bővült az ausztrál Fantastic Mannel és a holland Mary Lake-kel. Korábban már kiderült, hogy a francia La Femme lesz a 2023-as Kolorádó kiemelt headlinere, de ott lesz többek között Beton.Hofi, az Analog Balaton, a Bëlga, a Bohemian Betyars, a svédmagyar Kornél Kovács és a brit technólegenda, Surgeon is.

Jegyeket, bérleteket!

A bérletek, a táborjegyek, valamint az extra szolgáltatások értékesítése már javában zajlik, valamennyit a Kolorádó hivatalos oldalán keresztül lehet megvásárolni. A teljes fellépőlista ide kattintva böngészhető, a Facebook-eventet pedig itt lehet visszaigazolni.

A teljes line-up jelenleg így fest:

Címkék