Bréking / éjszakai élet

szerkesztés

A La Femme-től Beton.Hofiig – Megvannak a jövő évi Kolorádó első fellépői

Szerzők

  • We Love Budapest

2022. 12. 05. 15:09

Június 28. és július 1. között rendezik meg a hetedik Kolorádó fesztivált a szokott helyszínen, a fák között a budai hegyekben, távol a civilizációtól és a térerőtől. Megjöttek az első nevek.

Pszichedélia, hatvanasévek-hangulat, punk attitűd és diszkrét elektronika jellemzi a jövő évi Kolorádó eddigi legnagyobb nevét, a Franciaországból érkező La Femme-et. A 2010 óta létező, sok tagot számláló zenekar eddig négy pompás és őrült nagylemezt adott ki, és már alig várjuk, hogy élőben is láthassuk őket. A többi külföldi fellépő közül egyelőre csak a DJ-k nevei ismertek: Moxie, Interplanetary Criminal és Surgeon Angliából, D.Dan és DJ Python az USA-ból, míg Claudio Prc Olaszországból érkezik majd a nagykovácsi Sztrilich Pál Cserkészparkba.

A hazai fellépők listája jóval tekintélyesebb már most, és ahogy az lenni szokott a magyar fesztiválok esetében: mindenki ott lesz, aki számít. Persze elsősorban az underground jelesei, illetve az onnan már fél lábbal kint lévők lépnek majd fel, mint például a Mordái, Дeva, Beton.Hofi, az Analog Balaton, a Bëlga, a Bohemian Betyars meg egy nagy rakás hazai DJ, mint például a svéd-magyar Kornél Kovács
 
A további információkatkolorado.hu oldalon találjuk meg, jegyünket pedig már megvásárolhatjuk, ami most még nemcsak, hogy olcsó, de egy ajándék vászontáskát is kapunk mellé. Jövő év június 28-tól július 1-ig tehát Kolorádó a budai hegyekben!

Folytatnád az olvasást? Szeretsz mindig képben lenni, érdekelnek a legújabb budapesti hírek, történetek? Iratkozz fel heti hírlevelünkre, az Insiderre, és legyél te a társaság iránytűje, ha éttermet, kirándulóhelyet vagy programot kerestek!

Hasonló tartalmak

Admin mode