A hasonló minőségű éttermektől ritkán látott meglepetéssel rukkolt elő a 2021-es Michelin-tányér után 2022-ben ismét Michelin-elismerésben részesült Hoppá! Bistro csapata.

Az étterem egy olyan e-bookot adott ki, amely a saját receptjeit tartalmazza, amellyel a gasztronómiát kedvelők otthon is ki tudják próbálni az étteremben fogyasztott különlegességek elkészítését.

A 2021-es és 2022-es Michelin-elismerés után az étterem megálmodói Irtó Márton séffel közösen azt tűzték ki célul, hogy az elismeréssel járó minőséget minél szélesebb körhöz eljuttassák. Ingyenesen elérhetővé tették az étterem receptjeit tartalmazó e-bookot, így szabadon hozzáférhető az étteremben kóstolható gasztronómiai élmény.

Az e-bookban Irtó Márton séf féltve őrzött receptjei találhatók, a Michelin-ajánlással rendelkező étterem à la carte étlapjának minden egyes tételével, a minőségi és az egyedi ízélmények kedvelőinek. Az e-book tartalma 14 recept fotókkal, a levesektől kezdve az előételeken és a kedvelt főételeken keresztül a desszertekig. A receptekhez az alábbi linken keresztül, a hírlevélre való feliratkozással bárki hozzájuthat, így akár otthoni körülmények között is elkészíthetjük az ételeket.

Címkék