Az ősz az az évszak, amikor csak úgy habzsoljuk a roppanós, friss és színes zöldségeket, és jólesik egy tál forró, fűszeres, gőzölgő leves. Mindehhez adjunk egy extra csavart, egy csipetnyi hawaii életérzést és pár izgalmas hozzávalót, és máris az ONO Poké Bowlban találjuk magunkat. A szuperegészséges tálak mellé forró levesek, hawaii curryk és pokérollok kerültek a megújult étlapra, az ONO Jurányiban pedig reggelizhetünk is, sőt már egy meetinget, rendezvényt vagy csapatépítőt is feldobhatunk az ONO Poké cateringszolgáltatásával.

Ahogy arról mi is beszámoltunk korábban, az ONO 2019-ben nyitotta meg kapuit a Bartók Béla úton, elsőként hozva el Budapestre a hawaii superfoodot, a poké bowlt. A szuperegészséges, színes és változatos fogásokat kínáló tálak akkora sikert arattak, hogy azóta két új egységgel is bővült az ONO, az egyik helyet a Jurányiban, a másikat pedig Pesten, az V. kerületi Vadász utcában nyitották.

Az étlapon többféle változatos pokétálat találunk, sőt összerakhatjuk a sajátunkat is, de ha az egyre hidegebb időben valami melengetőre vágyunk, akkor már forró poké- és misolevesek közül is válogathatunk, melyek annyira kiadósak, hogy főételként is tekinthetünk rájuk. Sőt, a melegételek sora egzotikus hawaii currykkel is bővült, a japán és a thai ihletésű verziót is megkóstolhatjuk, a repertoárt pedig tovább színesítik a minden jóval megtöltött pokérollok.

Ha pedig egészséges reggelire vágyunk, akkor irány a Jurányi, ahol csütörtöktől vasárnapig 8:30-tól 11 óráig reggeli bowlokkal, toastokkal, tojásos reggelikkel, friss péksüteményekkel és kávékkal indíthatjuk a napunkat, legyen szó egy lassú, jóleső brunchról vagy egy gyors reggeli falatról.

Az ősz további újdonsága, hogy az ONO Poké finomságaival már bármilyen eseményt feldobhatunk, legyen szó céges meetingről, csapatépítőről vagy nagyobb rendezvényről, akár esküvőről. Több csomag közül választhatunk, kérhetünk szimpla kiszállítást előre elkészített bowlokkal, de akár saját pulttal, tálalással és hosztesszel is vállalnak teljes körű kiszolgálást, ahol a superfoodokra a helyszínen kerül fel az utolsó simítás.

Címkék