A California Poke már eddig is a Kelenföldi pályaudvar környékének vidám színfoltja volt, amit szó szerint kell érteni, nyers, egészséges és könnyen személyre szabható bowljaik ugyanis a változatos ízek mellett igazi színorgiával kecsegtették a tudatosan étkezőket. Maradtak a közelben, de most nagyobb helyen, a jól ismert tengerparti hangulattal és a régiek mellett néhány új finomsággal is várnak minket.

Tavaly nagyon lelkesen írtunk arról, hogy már a Kelenföldi pályaudvarnál is fogyaszthatunk a hawaii konyha színes-ízes ékéből, a poke bowlból. Nehéz az étel sikerének titkát megtalálni, hiszen tulajdonképpen tészta- vagy rizsalapra helyezett salátaszerűségként írható le, mégis könnyű szerelembe esni vele.

Az alapokra ugyanis többféle – a California Poke esetében közel 30-féle –, finomabbnál finomabb feltét közül választhatunk, amiket minőségi alapanyagokból készült öntettel fogyaszthatunk. Végeredményben szinte minden falatnak más íze van, mi pedig csak ülünk a csodásan színes fogás fölött, és ahogy lapátoljuk be a finomságokat, érezzük, ahogy elönti a testünket a friss energia.

A California Pokénál a bowlok mellett szintén szuperül variálható ramen, desszertek, házi szörpök is vártak minket, most pedig kiegészül a kínálat, ezután még hatféle, reggelire szánt kisebb bowlt, este pedig alkoholos Cseles szörpöket, a Monyó söreit és egy különleges gint is kipróbálhatunk.

A kínálat bővülése mellett a legfontosabb változás, hogy a California Poke jóval nagyobb belső teret kapott. A laza tengerparti hangulatot ezután tágasabb közegben élvezhetjük, a plafonra szerelt hatalmas szörfdeszka alatt, a kellemes türkizkékek és natúr színek uralta térben vagy a kis teraszon is a tengerparton érezhetjük magunkat, a bowlok pedig kókuszhéjtálkában érkeznek, így a hatás még teljesebb.

A fogásokat ugyan könnyedén házhoz rendelhetjük, és akkor sem fogunk csalódni, de azért érdemes az őszi szürkeségben személyesen is benézni egy kis extra frissességért, a vidám, jó energiákért, vagy hogy visszaidézzük a nyaralás hangulatát.

Címkék

Elérhetőségek

California Poke 1115 Budapest, Somogyi út 27. Facebook-oldal Weboldal