Javában zajlik a Blaha Lujza tér és a Corvin Áruház felújítása, aki pedig mostanában járt arra, azt is megfigyelhette, hogy a Corvin Somogyi Béla utcai homlokzatáról lekerült az állványzat, és már látszik, milyen lesz az eredeti állapotába visszaállított épület.

Várhatóan 2023 tavaszán fejeződik be a Corvin Áruház felújítása, melynek során az épület 1926-os, klasszicizáló megjelenését állítják vissza. Miután jó pár éve lekerült róla a bádoghomlokzat, a járókelők újra láthatták, milyen is volt egykor az ország egyik legelegánsabb áruházának homlokzata. 

A rekonstrukció most már ott tart, hogy a Somogyi Béla utcai homlokzat teljesen elkészült, elbontották az állványzatot – erről nemrég a Színes Erzsébetváros Facebook-oldalán is láthattunk egy posztot –, így itt már látszanak a 20-as évekbeli állapotok, és ha sasszemekkel figyelünk, akkor a főhomlokzat domborműveiből és oszlopaiból is látunk néhányat. Az épület látványterveit korábban már bemutattuk, az alsó szintjein üzleteket és vendéglátóhelyeket, a felsőbb szinteken irodákat alakítanak ki.

Címkék