Budapesten évről évre egyre jobb helyeken reggelizhetünk, sőt már olyan különleges helyszíneken is bruncholhatunk, mint a fennállásának 140. évét ünneplő Törley Pezsgőmanufaktúra. Szeptember 18-án a budafoki pincészet varázslatos udvara egész napos brunchfesztivállal vár minket, ahol a főváros kedvenc reggelizői és kávézói biztosítják a finom falatokat, melyek mellé természetesen a legkiválóbb pezsgőket kóstolhatjuk.

A Buborék Brunch immár negyedik alkalommal várja a villásreggelik rajongóit, idén másodjára már a Törley Pezsgőmanufaktúrában, ahol Budapest kedvenc reggelizőinek, pékségeinek és kávézóinak a kínálatából válogathatunk, miközben különleges pezsgőkkel, proseccókkal és persze champagne-okkal koccinthatunk. A brunchfogásokért a KicsiZso/Garzon, a Cinnamon Buda és a Lemmïng Bagel felel, a Venison Gusto jóvoltából füstölthús-különlegességeket kóstolhatunk, az éttermek pedig kifejezetten a pezsgők mellé álmodták meg a reggeli fogásokat.

Egy jó brunch mit sem ér kávé nélkül, az erős feketékről, a krémes lattékról, a habos cappuccinókról és az izgalmas kávékülönlegességekről a Kappu Specialty Coffee és a Melbourne Coffee Tour gondoskodik. Buborékokból sem lesz hiány, ugyanis a villásreggelit különböző pezsgőkkel koronázhatjuk meg, természetesen ott lesz a kínálatban a Törley, de a François, a Hungaria, a Mionetto és a Champagne Laurent-Perrier különlegességeit is megkóstolhatjuk, a Buborék Bárban pedig Limózával, azaz pezsgőlimonádéval idézhetjük meg a nyarat, miközben DJ gondoskodik a zenéről és a kiváló hangulatról.

A pezsgőmanufaktúrában nemcsak kóstolhatunk, de tanulhatunk is, ugyanis a színpadon látványfőzésre kerül majd sor, ahol a brunchkészítés fortélyait leshetjük el, amit akár otthonról is követhetünk az online stream segítségével.   A villásreggelin egy kihívás is vár ránk, ha elkészítjük az esemény legkreatívabb fotóját, és benevezzük a fotópályázatra, akkor akár a miénk lehet egy Canon Zoemini S2 instant fényképezőgép és nyomtató a Canon jóvoltából.

A részletes programról a Törley Pezsgőmanufaktúra weboldalán tájékozódhattok, jegyet pedig itt tudtok váltani az eseményre. A belépőjeggyel nemcsak a Buborék Brunchon tudtok részt venni, de a látogatóközpontot is megtekinthetitek, valamint a megadott időpontokban vezetett pincesétákon is részt vehettek. A jegy mellé Törley pezsgőspohár és ajándék welcome-pezsgő is jár.

Címkék

Elérhetőségek

Törley Pezsgőmanufaktúra 1221 Budapest, Anna utca 7. Facebook-oldal Weboldal