Lord Seitan, Magic Mushroom és dr Carrot – a Las Vegan’s hamburgerei nemcsak a nevükben kreatívak, hanem ízükben is sokszínűek, nem is beszélve a korianderes, vegafölös quesadilláról, a chimichangáról, a minden extrával felturbózott de luxe és street corn salátáról vagy a friss smoothie-kínálatról. Legyünk növényi étrendet követők vagy húsevők, a Las Vegan’s-ban nyugodtan elengedhetjük mindazt, amit a vegán táplálkozásról gondoltunk, és átadhatjuk magunkat a legfinomabb falatoknak. Immár a város hét pontján – köztük a Római-parton és a belváros legjobb gasztroudvarain – várnak minket, ha szaftos és ízes street food fogásokra vágyunk. Sőt, a legfrissebb egységük most nyitott meg az Etele Plazában, így már ott is hódít a Las Vegan’s.

A Las Vegan’s régóta a növényi étrendet követők biztos pontja Budapesten, street food kreációik azonban messze túlmutatnak a vegán étkezésről kialakult sztereotípiákon, az unalmas tofun és az ízetlen salátaleveleken. Az ötletes fogásokkal és a változatos ízekkel még a legkitartóbb húsfogyasztókat is pillanatok alatt leveszik a lábukról.

A burgerek roskadoznak a jobbnál jobb összetevőktől, a hot cheezyben például a répabacon és a grillezett szejtán viszi a prímet, míg a sweet dreamben a vegán rántott sajtot a grillezett padlizsán bolondítja meg. A salátáikról mindent el lehet mondani, de azt, hogy unalmasak lennének, biztos nem. A street corn például tépett, füstös szójahússal, tortillachipsszel, jalapeñóval és vegán sajtszósszal repít Mexikóig.

A Las Vegans népszerűsége vitathatatlan, immár hét helyen élvezhetjük a legjobb vegán falatokat. Ha kiülős, teraszos helyre vágyunk, akkor irány a Római-part, ahol a Miamorban vár a Las Vegans food truck, míg a belváros közepén három helyen is találkozhatunk velük: a Rácskertben, a Karavánban és a Kazinczy utcában. Ha valami gyors és egészséges harapnivalót szeretnénk, akkor a Corvin Plazába és az Alleeba is beugorhatunk hozzájuk, legújabb egységük pedig most nyitott meg az Etele Plazában.

Címkék