Az amazóniai csoda már a belvárosban is elérhető. A brazil csodabogyóból és egyéb friss gyümölcsökből, kiegészítőkből összeállítható egészségtálakért a Régi posta utcába is beugorhatunk.

A hazánkban élő Adam Mansour már régen beleszeretett az autentikus brazil gyümölcsös superfoodba, az açaíba, és mivel nem nagyon talált Budapesten, ezért gondolt egyet és nyitott egy üzletet. A Régi posta utcai Mekivel srégen szemben nemrég megnyílt Açaí Feverben kapható egészséges frissítő tálakat magunknak válogathatjuk össze saját ízvilágunk alapján, a guaranával édesített açaísörbet pedig egyenesen Amazóniából érkezik. 

Az árak – a bowl méretétől függően – 2750 és 3950 forint között változnak, és kérhetünk édesebb vagy frissítően savanykásabb összeállítást is, a pluszfeltétek 290–690 forintba, a smoothie-k pedig 1850 forintba kerülnek. Menjetek és kóstoljátok meg minél többen!

Açaíbogyó


Az Amazonas környékén, Brazíliában őshonos, sötétlila bogyó valójában a csonthéjasok közé tartozik, és számos jótékony élettani hatással rendelkezik. A szó jelentése gyümölcs, mely megszabadít a víztől’, ez az elnevezés a bogyó kiemelkedő méregtelenítő hatására utal. Az áfonya egzotikus rokona, ízében is hasonló hozzá, és amellett, hogy nagyon finom, öregedésgátlócsökkenti a koleszterinszintetC, K, B komplex vitaminokban és antioxidánsokban is gazdag: tehát egy igazi egészségbomba.

Címkék

Elérhetőségek

Açaí Fever 1052 Budapest, Régi posta utca 7–9. Facebook-oldal