A Romkert egy legenda, egy korszak fontos ékköve volt Budapest bulitérképén. A négyéves pauza legnagyobb örömünkre 2022-ben feloldódott, és elképesztő színvonalú, exkluzív klubként nyitott újra a Romkert a Gellért-hegy lábánál.

2018-ban buliztunk utoljára a Romkertben, azóta nem napfelkeltéztünk a Gellért-hegy lábánál, a Rudas fürdő mellett. Szerencsére idén nyáron újraindult a legenda, vagyis nemcsak újraindult, de olyan hihetetlen reneszánszát éli, amire nem is számítottunk. Keddtől szombatig, nappaltól hajnalig várja a bulizókat. Az új Romkert 1400 fő befogadására alkalmas (a VIP-részekkel együtt számítva), elképesztően látványos építészeti megoldásokkal vált a 2022-es nyár legexkluzívabb open-air szórakozóhelyévé.

„Tali a hegy lábánál” – mondják, és még szép, hogy egy lazább hétköznapot vagy egy hétvégi ereszdelahajamot náluk indítunk és zárunk, hiszen már akár déltől érkezhetünk, hogy hűsítő koktélokkal, finom falatokkal és vízipipával az asztalunkon várjuk az esti táncot, nevetést, pezsgést.

Mindennap más zenei stílussal találkozhatunk náluk, és nem ritkák a sztárfellépők sem. Megsúgták, hogy a hozzánk érkező világsztárok is sűrűn időznek a Romkertben, és néha be is adják a derekukat egy spontán zenélésre. A kedd a popzenéké, szerdán hiphop, R’nB, reggaeton szól, a csütörtök a kicsit retróbb nap a 2000-es évek zenéjével, míg pénteken a mai zenékre és a legkedveltebb előadók trackjeire támaszkodnak. Szombaton beindul az elektronika, house- és tech house-ütemekre táncolhatunk ebben a gyönyörű környezetben, nem mindennapi kilátással és éjjeli Budapest-vibe-bal. 

Aki még exkluzívabb élményre, Miami és Ibiza partijainak csillogására vágyik, annak a VIP-szekciót ajánljuk, különbokszokkal, -szobákkal, ahol mintegy buli a buliban érzést kínál a Romkert. Minden extrával, amit egy ilyen színvonalú szórakozóhely adhat. Találkozzunk a hegy lábánál, a Romkertben!

Címkék

Elérhetőségek

Romkert 1013 Budapest, Döbrentei tér 9. Facebook-oldal Weboldal