A város egyik legexkluzívabb, központi helyen található klubja a Heaven: a Vörösmarty térre és a Váci utcára vigyázó egykori Első Takarékpénztár, később a Tőzsde épülete megőrizte súlyos, két ember által mozgatható széfajtaját is – itt található a VIP-szekció. Világszínvonalú szórakozóhelyről beszélünk, ahol szívesen ereszti ki a gőzt Flo Rida, Maluma, Chelina Manuhutu és az olasz Meduza tagjai is.

A világ nagyvárosainak igazán fontos és mértékadó klubjait még mindig a szűken vett városközpontokban találjuk, és ez így van Budapesten, a Heaven Club esetében is. A körülbelül 900 fő befogadására alkalmas, gyönyörű, stílusos, modern belvárosi zenei mennyország hamar a bulizók kedvencévé vált, hiszen hozzájuk belépve tényleg egy álomvilág elevenedik meg. 

Az exkluzív környezet nem csak a VIP-teremre vonatkozik, a klub minden kis részletére nagyon odafigyeltek, ahogy igaz ez a show-elemekkel tűzdelt estekre is. Az akrobaták, tűzzsonglőrök, táncművészek is folyamatosan emelik az éjszakák színvonalát, a DJ-szettek mellé gyakran társulnak hangszeres élő zenés performanszok is. A tematikus esték dekorációja is trendsetter megoldás. 

A külsős partiszervezők rendezvényei csak hétköznapokra férnek be, hiszen a péntek és a szombat a Heaven sajátja, megszokott és megszeretett, telt házas bulisorozatokkal. Náluk nem kell attól félni, hogy valamelyik nem túlsúlyba kerül, hiszen mindenki megtalálja a zenei számítását. Olyannyira szerethető a Heaven, hogy sűrűn csörög a menedzsment telefonja, amikor világsztárok látogatnak Budapestre. A legkedvesebb emlék, amikor az amerikai rapper, Flo Rida „csak” bulizni érkezett, de annyira megtetszett neki a hangulat, a környezet, hogy 45 perces spontán koncertet adott, mindenki legnagyobb meglepetésére. Legendás momentum ez egy klub életében. 

Minden téren különleges vendégélményre törekszenek: az italszortiment vetekszik a vezető koktélbárokéval, és egyedül náluk tartják a Moët & Chandon teljes palettáját, a 0,7 literestől a 9 literes champagne-ig. 

 

Ha még nem volt szerencséd a pénteki Por Favor (hiphop és latin) és a szombati Follow Me! (mainstream) bulikhoz, vagy ha különleges alkalmat keresnél tánchoz, ismerkedéshez, szuper italokkal és minden tekintetben profi szervezéssel, akkor ne is keresgélj tovább!

Címkék

Elérhetőségek

Heaven Club 1052 Budapest, Deák Ferenc utca 5. Facebook-oldal Weboldal