Egy újabb ok, hogy várjuk a pénteket! Ezentúl heti rendszerességgel beszámolunk nektek mindenről, ami fontos, élvezetes és kihagyhatatlan a városban.

Fontos fordulóponthoz érkezett a We Love Budapest szerkesztősége. Jól tudjuk, milyen nehéz szelektálni a netes információdömpingben, ezért megkönnyítjük a dolgotokat: minden héten összegyűjtjük legérdekesebb, legfontosabb anyagainkat, hogy véletlenül se maradjatok le Budapest színes híreiről, történéseiről, programjairól, az új nyitásokról, amelyek feldobják a fővárosiak életét. Elindul hírlevél-szolgáltatásunk, mely az Insider nevet viseli – mellyel te is igazi bennfentesként, velünk együtt fedezheted fel a várost.  

Adunk a külcsínre és arra is, hogy minél jobban átlátható összeállítást kapjatok tőlünk. És hát mi más szerint rendszerezhetnénk különböző hosszúságú tartalmainkat, mint egy gasztronómiai hasonlattal: hírlevelünk elejére, a „Kisfröccs” blokkba kerülnek majd a rövid, 1 perces cikkek, hírek, a „Nagyfröccs” tartalmazza majd a 2-5 perces olvasási időt kívánó anyagokat, míg a kedvenc nagyétkű írónk után elnevezett „Krúdy-fröccs” (9 dl bor + 1 dl szóda) kategóriában a nagyobb témákat feldolgozó, elmélyülést kívánó, olvasmányos riportok, írások lesznek összegyűjtve.

A Covid-járvány alatt is gőzerővel dolgozunk, meglepő módon sok gasztrohely is nyílik, melyekről szintén beszámolunk, és rendszeresek a város fejlesztéséről, változásairól érkező, kulcsfontosságú hírek is – ezért érdemes lesz feliratkozni az Insiderre. A cikkek összeválogatásánál nemcsak az aktualitás és a fontosság lesz szempont, hanem az is, hogy olyan anyagokat is eljuttassunk hozzátok, amelyek kevésbé pörögtek a nagy Facebook-lájkbajnokságon, viszont szerintünk igenis érdemes figyelmet szentelni nekik – értékteremtőek, érdekesek, sokat hozzáadnak az urbánus léthez, melyben mindannyian osztozunk.

Exkluzív tartalmakkal és nyereményjátékokkal is készülünk majd, amelyek csak a feliratkozóknak szólnak majd. 2021-ben ünnepeljük a We Love Budapest 10. születésnapját, aminek alkalmából több újítás és meglepetés várható a következő hónapokban – de ezekről egyelőre még nem árulhatunk el részleteket.  

A hírlevelet péntek reggelente küldjük majd ki, ezen a linken iratkozhatsz fel rá, első hírlevelünket pedig itt olvashatjátok el. Tarts velünk, ha te is kíváncsi vagy a lényegre! Iratkozz fel, maradj képben, legyél te is Insider!

Címkék