A street foodos múltjukat is belecsempészték új helyükbe, így klasszikus étterem helyett egy laza beülős helyként nyílt meg a miskolci Takács Márkék pesti pizzázója, ahol rendelni a pultnál tudtok, és papírkartonon kapjátok a pizzákat.

Nyáron már írtunk a szentendrei Circo food truckról, aminek pizzáit nemrég a nápolyi toplistánkba is beválogattuk. Bátor, de jó húzás volt részükről, hogy Pestre költöztek, hiszen már egy hét nyitvatartás után meglepően sokan jönnek a korábbi pizzarajongóik táborából, ami igazán jó visszajelzés a kínálat minőségére (is).

A fő profil továbbra is a nápolyi pizza (1600–3200 Ft). Semmi extra, a Circo egyáltalán nincsen túlgondolva, csak minél jobb tészta és minőségi alapanyag, mellé pedig a Lees Brothers által folyamatosan bővülő natúrbor-választék és egy szuper kávégép. Reggel kilenctől tehát Bagira világosabb pörkölésű kávéi, tizenegytől pizzák és – ha minden jól alakul – januártól péksütik is a reggeli kávé mellé. A környéken olyan, hiánypótló hely született, amit már nyár óta vártunk a nápolyi pizzáival, a natúr boraival és a közvetlen lazaságával együtt.

Címkék

Elérhetőségek

Circo Pizza 1065 Budapest, Hajós utca 21. Facebook-oldal