gasztró

szerkesztés

Szentendre után az Opera mellett – Terézvárosban nyílt újra a nápolyi stílusú Circo Pizza

Szerzők

  • We Love Budapest

2021. 12. 21. 11:17

A street foodos múltjukat is belecsempészték új helyükbe, így klasszikus étterem helyett egy laza beülős helyként nyílt meg a miskolci Takács Márkék pesti pizzázója, ahol rendelni a pultnál tudtok, és papírkartonon kapjátok a pizzákat.

Nyáron már írtunk a szentendrei Circo food truckról, aminek pizzáit nemrég a nápolyi toplistánkba is beválogattuk. Bátor, de jó húzás volt részükről, hogy Pestre költöztek, hiszen már egy hét nyitvatartás után meglepően sokan jönnek a korábbi pizzarajongóik táborából, ami igazán jó visszajelzés a kínálat minőségére (is).

Fotó: Circo Pizza

A fő profil továbbra is a nápolyi pizza (1600–3200 Ft). Semmi extra, a Circo egyáltalán nincsen túlgondolva, csak minél jobb tészta és minőségi alapanyag, mellé pedig a Lees Brothers által folyamatosan bővülő natúrbor-választék és egy szuper kávégép. Reggel kilenctől tehát Bagira világosabb pörkölésű kávéi, tizenegytől pizzák és – ha minden jól alakul – januártól péksütik is a reggeli kávé mellé. A környéken olyan, hiánypótló hely született, amit már nyár óta vártunk a nápolyi pizzáival, a natúr boraival és a közvetlen lazaságával együtt.

Fotó: Circo Pizza

Folytatnád az olvasást? Szeretsz mindig képben lenni, érdekelnek a legújabb budapesti hírek, történetek? Iratkozz fel heti hírlevelünkre, az Insiderre, és legyél te a társaság iránytűje, ha éttermet, kirándulóhelyet vagy programot kerestek!

Ha tetszenek a cikkben szereplő fotók, és szívesen megvásárolnád őket – vagy akár csak egyet – nagy felbontásban, ide írj egy e-mailt: sales@welovebudapest.com. (A fotók kizárólagos tulajdonosa a We Love Budapest Kft.)

Hasonló tartalmak

Admin mode