Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Éjszakai élet

Forrósodik a budapesti buliszcéna – A Turbinába érkezik a Boiler Room

A Boiler Room egy webkamerán keresztül nézhető streamként indult egy londoni raktárban, mára azonban az egyik legnagyobb elektronikus buli kerekedett belőle, ami folyamatosan járja a világot, a partikról készült streamet pedig milliók követik a virtuális térben. December 1-én Budapestre érkezik a Boiler Room, mely most a Millerrel karöltve keresi a legérdekesebb feltörekvő zenei arcokat, a nemrég nyitott Turbinában pedig a végsőkig fogják forralni a hangulatot.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a Turbina a budapesti underground szcéna egyik új fellegvára, melynél keresve sem lehetne jobb helyszínt találni a Boiler Roomnak. December 1-én a tánctér közepén Route 8, Lau, Gnork és Alexndr fogja pörgetni a lemezeket, és garantáltan fergeteges elektronikus buli vár ránk.

2021 őszétől a Boiler Room és a Miller együtt fedezik fel a világ legérdekesebb feltörekvő zenei arcait, hogy reflektorfénybe állítsák őket milliók számára a virtuális és a fizikai térben egyaránt. Az együttműködés a „Contemporary Scenes”, azaz a „Kortárs jelenetek” tematika alatt manifesztálódik. A Miller Genuine Draft és a Boiler Room olyan underground zenei művészeket és előadókat keres a világ minden tájáról, akik képesek a saját műfajukban valami igazán egyedit nyújtani.

A Boiler Room a Millerrel együtt négy nagyvárosban tart élő rendezvényeket, helyszínenként hozzávetőleg 300-600 fővel. Idén Almati, Budapest, Isztambul és Johannesburg ad otthont a rendezvénysorozatnak.

További infókat a Miller és a Boiler Room Facebook-oldalán találtok. Az utóbbi oldalon az eseményt streamen is követhetitek, vagy nézhetitek a Boiler Room weboldalán vagy YouTube-csatornáján!

Cimkék

Hasonló tartalmak

Budapest

A mélység, ami elnyelt tankokat és téglagyárat is – A Feneketlen-tó története

?>

Ha rendeznénk egy „fenyegető elnevezésű budapesti helyek” versenyt, a Feneketlen-tó biztosan dobogós lenne. Na de miért kapta a 4-5 méter mély tó ezt a furcsa nevet?

Szabadidő

Megtaláltuk az új kedvenc „nappalinkat” – Megnyílt a Kollab a Mammutban

?>

A Kollab a Mammutban egy kísérleti hely, ami hol kávézóként, hol coworking helyként, hol kultúrtérként és lazulóhelyként vár mindenkit.

Szponzorált

Ezeken a helyeken kóstolhatod meg Budapest hivatalos születésnapi tortáját!

?>

Húsz cukrászati műremek versenyzett a Budapest hivatalos születésnapi tortája címért, melyet a Belvárosi Auguszt Cukrászda alkotása nyert meg.

Növényi alapú ételek egy csipet skandináv életérzéssel – A Hÿgge Bisztróban jártunk

?>

„Ellenszer a hideg időre, az esős napokra és a mindent beborító sötétségre” – a Hÿgge Bisztróban azt kaptuk, amire most vágyunk.

Neked ajánlott

A