Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

budapest

Budapest születésnapján felfedezheted a Széchenyi és a Gellért fürdő titkos részeit!

148 évvel ezelőtt, 1873. november 17-én egyesült Pest, Buda és Óbuda, és létrejött Budapest. Ezen a napon városszerte számos programmal találkozhatunk, például a Széchenyi és a Gellért gyógyfürdők épületeit is bejárhatjuk úgy, ahogy még sosem.

Budapest születésnapján, november 17-én 17 órakor ingyenes épületlátogatások lesznek a főváros két ikonikus gyógyfürdőjében, így bárki felfedezheti a Széchenyi és a Gellért fürdő nagyközönség elől eddig elzárt tereit. A séta során a fürdők történetével, építészetével és különleges kulisszatitkaival is megismerkedhettek, azonban mindenképpen regisztráljatok az info.gellert@budapestspas.hu vagy az info.szechenyi@budapestspas.hu címen, mert a helyek korlátozottak. Akik pedig együtt ünneplik a szülinapjukat Budapesttel, azok féláron vásárolhatnak fürdőbelépőt a Paskál vagy a Palatinus fürdőkben. 
 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Fénytűzoltó, FényHÉV, Fényflotta – Adventi járművek a városban

?>

Az adventi időszakot nemcsak a fényben úszó terek, utak és utcák, hanem a fényekkel felturbózott járművek is fémjelzik.

Budapest

136 éves az első fővárosi villamosvonal – Képgalériával köszöntjük a szülinapost

?>

1887. november 28-án készült el a főváros első villamosvonala, amely a Nyugati pályaudvar és a Király utca között haladt. Képgalériával köszönjük meg a járművek több mint százéves munkáját.

Budapest 150 – Bódis Krisztián kedvenc drónfotóival köszöntötte a fővárost

?>

Egészen különleges szemszögből láthatjuk Budapest impozáns épületeit, tereit, pontjait, újra rácsodálkozva, mennyire nagyszerű hely is a városunk.

Csodás fotókon 2023-as budapesti ősz – Képgaléria

?>

Fotósaink bejárták a várost, hogy elkapják a legjobb pillanatokat.

Neked ajánlott

A