Szponzorált / gasztró

szerkesztés

Négynapos hedonista pizza- és natúrbor-fesztivált tartanak a Botellón Teraszon

Szerzők

  • sponsored WLB

2021. 10. 14. 15:38

A szezon negyedik gasztrofesztiválja indul ma a Kazinczy utcai Botellón Teraszon. A „pizza+bor=bármikor” vonalra koncentrálva a stílusban abszolút változatos pizzákat hozzák össze a natúr borok világával. Kóstolgassunk és koccintsunk így ősszel is a szabad ég alatt, ahol a pizzakemencék melege és a téma közösségi ereje is adott.

A Botellón Terasz gasztrofesztiváljainak lényege, hogy egy platformra hozzák egy-egy tematika legjobbjait, újdonságait, különlegességeit. Október 14–17-ig megjelenik nemrég debütált pizzáival a Zsiráf Buda, Szabadfi Szabolcs Panificio il Basilicója is hozza a hagyományos vonalat, a Madre pop-up és az Enso is egymásba karol erre a négy napra, hússal és hús nélkül készítik a különlegességeket.

Fotó: Botellón Terasz

A TG Osteria is kitelepül, kozmopolita olasz ízekkel, a Manouche pedig libanoni pizzával készül: az olasz variánsok mellett így egy közel-keleti finomságot is meg lehet kóstolni.

Fotó: Botellón Terasz

Mivel a pizza borral az igazi (minden tiszteletünk a glutént gluténnal öblítő sörivó pizzaevőké!), a Winestore biztosítja a legjobb tételeket. A hedonista napok italai egészen pontosan a natúr borok: a folyamatosan változó és élő borok, amik az elmúlt években egyre menőbbé váltak. Olasz, fúziós és közel-keleti pizzákkal pedig valódi ünnep ez együttállás. 

Hasonló tartalmak

Admin mode