Gyerekesek, külföldiek, belvárosi törzshelyre vágyók, kutyások és minden, vendéglátás szempontjából egyedi igényekkel rendelkező csoport: itt van nektek egy helyszín, ahol jól fogjátok érezni magatokat! Megnéztük a Gaby’s-t a Pozsonyi út szomszédságában.

A hely tulajdonosa, Bryan Wilson évtizedes kereskedelmi tapasztalattal és egy csak ide szóló jeggyel érkezett Amerikából Budapestre. Ahogy elmondta, megszerette a várost, élvezi a régi és a modern kavalkádját, az embereket, a Pozsonyi út sokrétű közönségét. Tipikus Los Angeles-iként barátságos és egyenes, sosem túl formális és sosem esik a túlzott bizalmaskodás hibájába sem.

Mit jelent ez a Gaby’s szempontjából? Bryanre és csapatára nem jellemző a hideg profizmus, viszont nagyon élvezik, amit csinálnak, és jó érzékkel rántanak bele minket reggel 9 és este 10 között a saját lazaságukba. A porondon pedig gyakran feltűnik a hely névadója, Bryan kutyája, Gaby is.

Nagy avokádós szendvics (2200 Ft), omlett (2100 Ft) vagy bundás kenyér (2000 Ft) – bármelyikből jót reggelizhetünk az ekkor még árnyékos Duna-parton. A választék szórakoztatóan eklektikus, Bryan ízlését tükrözi. Sőt, ha netán valami olyanra vágynánk, ami nincs az étlapon, akkor is nyugodtan osszuk meg az ötletünket, még az is lehet, hogy később viszont láthatjuk a kínálatban.

Cserébe fogadjuk el az olyan szeszélyeket, mint, hogy a családi recept szerinti mandarinsaláta (2000 Ft) most az évszaknak megfelelően inkább dinnyével készül, mert így is nagyon finom, vagy toljunk egyet a szintén hatalmas adag pulled porkos szendvicsből (2500 Ft), és élvezzük, ahogy a jó nagy húsbomba széthullik evés közben. Ha pedig estére is maradnánk, akkor alkoholból is nagyon tisztességes választék van, mi például finom gines italokat kóstoltunk.

Szeretnél egy nagy adag salátát vagy húst magad elé venni, esetleg feltett lábbal relaxálnál egy olyan helyen, ahol tudják ki vagy, de nem akarnak a vesédbe látni? Ha ezek a vágyaid, akkor itt jól fogod érezni magad. Az az érzésünk, hogy a Gaby's hamarosan egy nagyon sokszínű és nyitott társaságnak lesz majd a törzshelye, akik nagyon szívesen befogadnak bárkit egy jó beszélgetésre vagy akár egy kis bulira is. Mi is biztosan visszatérünk még.

Címkék

Elérhetőségek

Gaby's Budapest, 1137, Katona József utca 41 Facebook-oldal