Ha bruncholni támad kedvünk, akkor keresve sem találhatnánk jobb helyet a VII. kerületi Akácfa utcában elhelyezkedő, klasszikus francia hangulatú Béchamel étteremnél, mely garantáltan a törzshelyünk lesz, ha odavagyunk a villásreggelikért.

A Béchamelben nemcsak a legjobb franciás fogásokat kóstolhatjuk végig, de akár egész nap reggelizhetünk: reggel 8 és délután 4 között bármikor megkóstolhatjuk a nemzetközi brunchkínálat legjobb fogásait. Az egyértelmű favoritok az Eggs Benedict vagy annak lazacos változata, az Eggs Salmon, a hamisítatlanul francia Croque Madame vagy a spenótos Croque Florentine. Ha inkább a sült kolbász–bab–tükörtojás trióra szavaznánk, akkor a klasszikus angol reggeli a nekünk való. Egy biztos, hogy a pirított kalács, a sült sonka, az olvasztott sajt, a buggyantott tojás és a tükörtojás különböző kombinációiban és ellenállhatatlan ízeiben nem fogunk csalódni.

A french toast az édes brunch kedvelőinek kínál alternatívát, juharsziruppal leöntve, gyümölcsszósszal és friss gyümölcsök kíséretében kerül a tányérra. Nem sorolnánk fel az étlap teljes tartalmát, már csak azért sem, hogy azok számára is tartogasson meglepetéseket, akik inkább a helyszínen szeretik kiválasztani, hogy mit ennének.

Az ételeken túl sötét pörkölésű olasz kávé, a Freyja díjnyertes péksüteményei, valamint az Espressoul francia cukrászsüteményei várnak minket, és ha egy pohár borral vagy pezsgővel zárnánk az étkezést, természetesen arra is van lehetőség. Az étterem előtt, amolyan franciás módra kipakolt asztaloknál, a szabadban is élvezhetjük a Béchamel vendégszeretetét, így ha nem rendelkezünk oltási igazolvánnyal, akkor is bátran felkereshetjük az éttermet.

Mivel Béchamel igazi törzshely lett, így nem mindig találunk szabad asztalt, ezért a várakozás elkerülése érdekében tanácsos asztalt foglalni.

Címkék

Elérhetőségek

Béchamel 1072 Budapest, Akácfa utca 36. Facebook-oldal