Végre újraindul az élet, és kezdődnek a szabadtéri rendezvények, június 3-ra rögtön ajánlunk is nektek egy szuper programot. Ekkor rendezik meg Az Év Irodája verseny díjátadóját a Kopaszi-gáton, ahol az egész napos ingyenes rendezvényen végre kiszakadhatunk a home office-ból és szabadtéri irodákban dolgozhatunk, miközben piknikezhetünk és inspiráló előadásokat hallgathatunk, jógázhatunk, SUP-ozhatunk, és a nap zárásaként a díjátadó mellett egy remek koncert is vár ránk.

Június 3-án a Kopaszi-gáton hirdetik ki Az Év Irodája verseny győzteseit, egy egész napos szabadtéri üzleti piknikkel egybekötve. A több mint egy évtizedes múltra visszatekintő megmérettetés eredményhirdetését ingyenesen lehet látogatni, regisztrációt követően.

A helyszínen szabadtéri irodákban dolgozhatunk, és végre újra közösségben lehetünk. A munkát inspiráló színpadi előadásokkal szakíthatjuk meg, ha pedig egy kis felfrissülésre vágyunk, akkor jógázhatunk a napsütésben vagy SUP-ra szállva tehetünk egy kört az öbölben. Az igazi piknikhangulatról street food kitelepülések gondoskodnak, a nap zárásaként pedig a Vasovski Symphonic élő koncertjével egybekötve követhetjük az exkluzív díjátadót.   

Talán meglepő, de a home office évében rekordszámú új vagy felújított iroda és közösségi tér szállt ringbe az ország legrangosabb irodapiaci versenyén. A több mint 200 pályázatra 13 000-nél is többen szavaztak, a független szakmai zsűri pedig több mint 12 kategóriában választja ki a legjobbakat. A verseny évről évre tükrözi a hazai irodapiac és a munkáltatói kultúra alakulását, ezért a korábbi évek hagyományait őrizve különdíjakat is átadnak majd. Ezeket azok a nevezők kaphatják meg, akik kiemelkedő megoldásokat alkalmaztak a legújabb trendek, mint például a fenntartható munkaterületek, tekintetében. 

Ha szeretnétek kiszabadulni a home office-ból és meghallgatni az előadásokat a fűben ülve, egy limonádé mellett, akkor ne felejtsetek el regisztrálni, a részletes programért pedig kövessétek a Facebook-eseményt.

Címkék