Lassan beköszönt az eperszezon, és nincs is jobb, mint egy tálca frissen szedett szamóca, melybe beleszagolva még érezni a termőföld illatát. Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy most szuper gyorsan friss magyar eper, szezonális finomságok és hazai termelői áruk kerülhetnek az asztalotokra? A Kifli.hu két újdonságot is bevezetett: a „frissen szedett” címkével ellátott zöldségeket és gyümölcsöket a szedéstől számítva 48 órán belül kiszállítják, a Kifli Piacra pedig elhozták a vidék színe-javát a neves kistermelők minőségi termékeivel.

A Kifli.hu-t eddig is nagyon szerettük, hiszen a barátságos online boltban mindig könnyen és gyorsan tudunk bevásárolni, és a több mint 11 000 termékből álló választék böngészése során még nem fordult elő, hogy ne találtuk volna meg azt, ami épp kifogyott az éléskamrából. Ráadásul azt becsülik meg a legjobban, ami számunkra a legértékesebb, mégpedig az időnket, amiből – nem tudjuk, hogy ti hogy vagytok vele, de  – nekünk állandóan nagyon kevés van.

Spórold meg a Kiflinél a legdrágább értékedet – az idődet

A Kifli több helyen is segít, hogy spóroljunk az idővel, alapból az hatalmas segítség, hogy nem kell kocsiba ülni vagy buszra szállni, elég leülni a gép elé vagy a telefonon megnyitni az appot, ami természetesen Android és Apple telefonokra is elérhető. Számos remek funkció gyorsítja a vásárlást, például a Kedvenceim menüpontban megtaláljuk az összes olyan terméket, amit korábban már rendeltünk, így nem kell mindent újra összeválogatni, amit amúgy is rendszeresen beszereznénk. A másik szuper funkció a Kifli Polc, ahol azokat a termékeket találjuk, melyeket mások is rendszeresen vásárolnak. Itt egy helyen vannak a legalapvetőbb áruk, melyekre minden háztartásnak szüksége van, így a friss finomságoktól kezdve a pékárun és hentes termékeken keresztül a borászatok vagy drogériák választékáig egyszerűen és gyorsan tudjuk bedobálni a szükséges dolgokat a virtuális kosarunkba, a hatalmas raktárban pedig pikk-pakk összepakolják és házhoz szállítják a termékeket.

Kiszállítás pikk-pakk

A Kifli.hu-nál a kiszállítás nagyon kényelmes, a vásárlástól akár 4 órán belül nálunk lehetnek a kiválasztott áruk, ráadásul 1 órás időablakok vannak, így nem kell több órán keresztül otthon ücsörögni, míg várjuk a futárt. Ha esetleg valamivel problémánk lenne, akkor az ügyfélszolgálat se várakoztat minket, azonnal választ kapunk kérdéseinkre, és jóváírják vásárlásunkat, ha valamivel nem voltunk elégedettek. Ilyen szerencsére nem gyakran fordul elő, hiszen a Kiflinél folyamatosan törekednek a magas minőségre, a készlet pedig állandóan naprakész, kerülik a helyettesítő termékeket, így garantált, hogy azt kapjuk, amit rendeltünk. A rendelés folyamata és a kiszállítás tapasztalataink szerint tényleg szuper gyors, a futár maszkban és kesztyűben érkezett és nagyon kedves volt, SMS-ben jelezte érkezését, és épségben, gondosan csomagolva kaptuk kézhez az árukat.

Virtuális piacozás, kistermelői portékák

A Kiflinél nemcsak a kényelmes és gyors online bevásárlást intézhetjük el, hanem már virtuálisan piacozhatunk is! A Kifli Piacon friss hazai árukat találunk, egyenesen a termelőktől és a családi manufaktúráktól, így a vidéki piacok hangulatát és ízeit az otthonunk kényelméből élvezhetjük, vásárlásunkkal pedig a magyar gazdaságot és kistermelőket támogathatjuk. A Kifli hónapról hónapra bemutatja hazánk tájegységeit, jelenleg Dél-Magyarország színe-javát élvezhetjük. A kínálatban friss ropogós zöldségeket és gyümölcsöket találunk, melyek egyenesen az alföldi termőföldekről érkeznek, ahol a sok napsütés miatt hamarabb pirosodik az eper és gömbölyödik a paradicsom. 

De a piacon nemcsak zöldségek és gyümölcsök várnak ránk, hanem változatos kistermelői portékák is színesítik a kínálatot. Például a Stelcz és a Gazda húsüzem kiváló minőségű termékei is kint vannak a piacon, akik évtizedek tapasztalatával készítik a tájegységre jellemző fűszerezésű és ízvilágú húskészítményeket. A házias tejek és sajtkészítmények sem maradhatnak el, a virtuális piacon most például az Alföldi Garabonciás termékeit is betehetjük kosarunkba, akik kecskék, tehenek és juhok tejének feldolgozásával foglalkoznak. Sajtjaik több hónapos érési idő után, több ízben fűszerezve kerülnek a polcokra. De megtaláljuk a Zildát is, akik szintén minőségi sajt- és joghurtkészítményeket árulnak. Az éléskamrát pedig mágocsi étolajjal, szegedi fűszerpaprikával, mohácsi liszttel és búzadarával, óföldeáki nyolctojásos csigatésztával és metélttel, valamint hartai fürjtojásos „lúdgége”-tésztával tölthetjük fel. A kínálat folyamatosan változik és bővül, így érdemes gyakran böngészni a Kifli Piacot

Mi minden termékcsaládból kipróbáltunk 1-1 terméket, és nem csalódtunk: a vidék ízei tényleg budapesti otthonunkba költöztek, a sajtok és a húsok ízesek voltak, a zöldségek harsantak, a gyümölcsök roppantak, és alig bírtunk ellenállni, hogy ne együnk meg mindent. A Kiflinél remek receptajánlatokat is találunk, így mi rögtön összedobtunk egy friss paradicsomos tésztát, amit a Garabonciás kecskesajttal koronáztunk meg.

A termőföldtől az asztalig – frissen szedve

Miért is fogyasztanánk spanyol paradicsomot vagy olasz paprikát, amikor azok több száz vagy ezer kilométerről érkeznek, sokszor éretlenül szüretelik és vegyszerekkel tartósítják őket? A hazai gazdák nagy szeretettel és gondoskodással termesztik a vitamindús finomságokat, azonban a szupermarketek polcain legtöbbször külföldről érkezett termékekkel találkozunk, épp ezért vezette be a Kifli.hu szuper újdonságát. A zöldségeknél és a gyümölcsöknél egy új címkével találkozhatunk, ez pedig a „frissen szedett”. Ahol ezt a jelölést látjuk, az azt jelenti, hogy a zöldségeket és a gyümölcsöket a termelők az érés legoptimálisabb pillanatában szedik le, és azt akár a rendelés napján, de maximum 48 órán belül kiszállítják. Így a termékek tranzitban töltött ideje lecsökken, és garantált, hogy áprilistól októberig friss, hazai zöldségek és gyümölcsök kerülnek asztalunkra. 

A Kifli.hu-nál a minőség mellett a tisztességet is szem előtt tartják, így az árak is ehhez igazodnak, hiszen a beszállító munkáját, törődését és gondoskodását meg kell fizetni. Azonban folyamatos akciókkal is találkozni, így garantáltan mindenki megtalálja a pénztárcájához illő termékeket.

Első a bolygó!

Meg kell említenünk még egy funkciót, amit nagyon szeretünk a Kifli.hu-nál, mégpedig a Mentsd meg az élelmiszert menüpontot. Hatalmas gond ma Magyarországon és az egész világon, hogy rengeteg élelmet pazarolunk és dobunk a kukába. Ennek most vége, mert a Kiflinél megmenthetjük a lejárati dátumhoz közeledő élelmiszereket, és jelentősen olcsóbban juthatunk az itt található termékekhez. Amit pedig végül senki sem vásárol meg, az a Magyar Élelmiszerbank Egyesülethez kerül, akik a megmaradt élelmiszert a rászorulóknak juttatják el. A ételpazarlás megakadályozásán kívül a másik szuper környezettudatos törekvés, hogy a Kiflinél kiemelten figyelnek a műanyag csomagolás kerülésére, a rendelésünk papírtasakban érkezik, amit a következő kiszállításnál visszaadhatunk a futárnak, majd újrahasznosításra kerülnek a kiürült tasakok. Külön örültünk, hogy a zöldségek és a gyümölcsök sem műanyagban, hanem papírba csomagolva érkeztek. Így ha a Kiflitől rendelünk, akkor nemcsak a hazai kistermelőket támogathatjuk, hanem a bolygónkra is odafigyelhetünk!

Címkék