A város kedvenc pokézója Újbuda után már Pesten is nyitva áll – egyelőre ugyan csak elvitelre, de így már a pesti oldal is könnyebben rendelhet Hawaii legismertebb fogásából.

Másfél éve Újbudán nyitott meg a Hawaii nemzeti eledelére szakosodott ONO Poké Bowl & Bar – a hely akkora siker lett, hogy hetekig asztalt is nehezen lehetett kapni. Más okból kifolyólag, de az asztalszerzés most is lehetetlen küldetésnek számít új egységükben, Pesten, a Vadász utcában. 
 
A belvárosi lokációnak mégis nagyon örülünk, hiszen a házhoz szállításban nagy segítség, hogy mostantól Pestet is könnyebben elérik.  

Természetesen az elvitel is működik (ha besétálunk), míg az ebédünkre várunk, megnézhetjük, milyen enteriőrt készített Mendrei Zoli az ONO csapatával – továbbra is sok a növény, van egy asztal, ami mellett hintázva ülhetünk majd a jobb időkben, a hátsó főfalról pedig Thomas Magnum mosolyog ránk stílusos hawaii ingben. 

Az étlap egyelőre megegyezik az újbudaival – 7 előre összerakott bowl közül választhatunk, de mi is összekombinálhatjuk a kedvenc alapanyagainkat egy saját bowlban. Az ONO-sok azt ígérik, hogy nyitáskor lesz pár újdonság – egy jelenleg még titkos leves, szélesebb italválaszték, sokféle ginnel, tonikkal és más koktélokkal várnak minket. 

Címkék

Elérhetőségek

ONO Poké Bowl Bar Pest 1054 Budapest, Vadász utca 5–10. Facebook-oldal