Egyre hosszabbak a nappalok, a frissen hullott hóval fedett dombok pedig igazi téli hangulatot ígérnek a Normafára látogatóknak. Aktív kikapcsolódáshoz ajánlunk ötleteket, hétköznapra és hétvégére!

Találkozzunk a hegyen: invitál mindenkit a főváros kedvenc kirándulóhelyének gasztroudvara. Egy nagy séta, sportolás vagy kutyafuttatás után érdemes a Normafa Síházat útba ejteni! A Normafa egyik legismertebb épülete nyáron vérfrissítésen esett át, és azóta rengeteg izgalmas programmal gyarapították repertoárjukat, hogy érdemes legyen télen is benézni hozzájuk. A laktató BBQ-fogások – burger, tépett húsos szendvics, csirkés quasedilla – mellett minden nap van elviteles gulyásleves, és a téli klasszikus kedvenceket – kürtőskalács, sült gesztenye – is magunkhoz ragadhatjuk egy hangulatos túra megkoronázásaképp. Elkészült a belső terük is, szuper prémes, régi sport erkélyekkel, hütte hangulattal, és alig várják, hogy megnyithassák a nagyközönség felé.

A Síház igyekszik mindenkit kimozdítani: hétvégente, a Bográtsch keretein belül, szabad tűzön készítik az egytálételt: sztrapacska, frankfurti leves, marhapörkölt, és chilli con carne is rottyant már a tűzön. Hétköznap is érdemes egy forró menzateára vagy forraltborra betérni szánkózás közben. A Normafa Aktív, azaz a sporttagozatuk januárban sem tétlenkedett, létrehoztak három Síház Túra-futókört. A túraútvonalakon QR-kódokat helyeztek el, ezeken kell becsekkolni a futás során. Aki mindhármat teljesíti az 3 + 1  éremmel és a síház ajándékaival lesz gazdagabb. A részvételhez minden infó megtalálható a Hegyi Futó Klubban, a Síház aktuális újdonságaiért pedig kövessétek Facebook-oldalukat!

Címkék

Elérhetőségek

Normafa Síház 1121 Budapest, Eötvös út 59. Facebook-oldal Weboldal