MONYO Land néven nyitja meg kapuit Budapest legújabb szabadtéri szórakozóhelye a MONYO Brewing új sörfőzdéjének kertjében, Kőbányán.

Miközben a járvány miatt egyre több hely húzza le a rolót végleg, szerencsére akadnak új fejlesztések is, mint a méltán népszerű MONYO Brewing Co. kisüzemi sörfőzde nyári, szabadtéri szórakozóhelye, a MONYO Land, ami Kőbányán, a Gyömrői út 148/C alatt nyit majd ki április 30-án. Egyfelől sörfőzde lesz a MONYO Land, másfelől pedig egy jó nagy közösségi tér, ahol ücsöröghetünk majd a bemutatóteremként is üzemelő kocsmában vagy kint a kertben beszélgetve és sörözgetve, pénteken és szombaton pedig a hazai alternatív rockzenei élet jeles képviselői lépnek fel az 1500 főt befogadni képes szabadtéri koncerthelyszínen. 

A MONYO Land tehát komplex élményt ígér az odalátogatóknak, hogy a sör ne csak egy ital legyen, hanem legyen története is, ami itt íródik majd minden egyes napon és mindegy egyes estén – április 30-tól kezdődően. Bár a hely nem a belvárosban nyílik majd, de gond egy szál sem: hatalmas bringatároló várja a bringásokat, a KÖKI közel van, a belvárosból pedig különbuszok indulnak majd a helyszínre, vagyis mindössze fél óra alatt simán oda lehet majd érni. A koncertek és a sörözés mellett arra is lesz lehetőség, hogy sörfőzőtréningeken vegyünk részt, vagy hogy bejárjuk a sörfőzdét, sőt a MONYO Land céges rendezvények és konferenciák megtartására is alkalmas lesz. 

Persze a lényeg a sör meg a zene. Sörcsapból 32 lesz, ezeken mérik majd a szezonális söröket meg a hely sörét, és lesz 10 állandóan kapható sör is. A koncertek fellépőit február elejétől kezdik el sorra bejelenteni a MONYO Land Facebook- és Instagram-oldalán, de pár név már most biztosnak tűnik: Bëlga, Carson Coma, The Biebers, Ricsárdgír, Lóci játszik és Péterfy Bori & Love Band, és persze az is beszédes, hogy a hely 3 sörnagykövete között találjuk Senát (Irie Maffia) meg Papp Szabit (Supernem) – Szirmai Gergő videóblogger a harmadik –, vagyis valószínűleg őket is látjuk majd a MONYO Land színpadán zenekaraik kíséretében. Vagyis borítékolhatóan teljesül a MONYO-sok vágya: felkerülni és meghatározó szereplőjévé válni a hazai zenei életnek. 

Címkék

Elérhetőségek

MONYO Land 1103 Budapest, Gyömrői út 148. Facebook-oldal