Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Bréking / gasztró

szerkesztés

Házhoz jön a Budaörsi Halpiac!

Szerzők

  • We Love Budapest

2020. 06. 03. 16:36

Jó hír a halrajongóknak – a város legfrissebb halért többé nem kell Budaörsig mennünk, házhoz jön a Halpiac!

A Budaörsi Halpiac közel tizenöt éve foglalkozik halászati áruk kereskedelmével, a hét hat napján érkezik friss halszállítmány a világ minden pontjáról. Legfőbb partnerei Európa, Amerika, Afrika, Ázsia és Ausztrália halászkikötőiben válogatják össze számukra a legkiválóbb minőségű termékeket – ezen áruk ezt követően legfeljebb 48 órán belül már budaörsi feldolgozó üzemekben várják a belföldi kiszállítást, feldolgozást, helyszíni értékesítést és mostantól a webshopos kiszállítást is. Tengeri halak mellett olyan hazai édesvízi halak is kaphatók, mint a kiváló minőségű akasztói szikiponty, a szürke harcsa vagy a szarvasi afrikai harcsa.

Fotó: The Fishmonger

Mostantól azonban nem kell Budaörsig mennünk, ha friss halra vágyik az ember, hiszen a termékeket könnyedén házhoz is rendelhetjük. A webshopban rákok, kagylók, egész halak, filék, polipok, delikáttermékek, sőt még sushi alapanyagok közül is válogathatunk. A kínálatban megtalálhatóak továbbá főtt és fagyasztott termékek is. Akárcsak a kiskereskedelmi vásárlásnál, az edukatív értékesítést a webshop felületén sem maradhat el: minden egyes terméknél olvashatunk jellemzőkről, illetve felhasználási javaslatokról is, Sőt mi több, a honlap tudástárában rengeteg recepthez férhetünk hozzá és elkészítési módokról is bővebb információt kaphatunk. A frissességet pedig személyesen Palotás Péter (okleveles élelmiszermérnök, halgazdálkodási szakmérnök) garantálja, akiről túlzás nélkül állíthatjuk,
hogy a halak mindentudója.

Fotó: The Fishmonger

Webshopos kiszállítás jelenleg Budapest egész területén, Budaörsön, Törökbálinton, Budakeszin, Pátyon, Solymáron, Ürömön és Budakalászon elérhető keddtől szombatig. Hamarosan viszont az ország teljes területére lehet majd rendelni. A webshopot itt találjuk.

Hasonló tartalmak

Admin mode