Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Bréking / éjszakai élet

szerkesztés

Felismernéd Budapest szórakozóhelyeit, ha sörök lennének?

Szerzők

  • We Love Budapest

2020. 06. 15. 16:03

Egy budapesti grafikus fiktív sörök címkéin idézett meg 14 népszerű budapesti kocsmát és bárt.

Kocsmák és sör – két dolog, ami nem áll messze egymástól. Csuth Péter BUDAPEST LABEL TOUR című projektjében azzal a gondolattal játszott el, milyen lenne, ha budapesti szórakozóhelyek saját sört készítenének, és ezek mindegyikének az adott helyhez illő címkéje lenne (ami egyébként nem ördögről való ötlet). 

Fotó: Csuth Péter


Budapest a kocsmák, romkocsmák, pubok, italozók városa. Mindenkinek van egy jó sztorija a helyekről, mindenki kötődik hozzájuk valamilyen formában. Fiatal, idős, hazai, külföldi, budai, pesti. De nem csak nekünk vannak történeteink a kocsmákról, hanem ezeknek a helyeknek is megvan a maguk története, karaktere, egyénisége. Vajon milyen lenne az A38 vagy a Béla emberként? Erre nem tudom a választ, de azzal a gondolattal eljátszottam, hogy milyen lenne ha az általam összegyűjtött 14 különböző hely saját sört készítene és ezek mindegyikének az adott helyhez illő címkéje lenne ” – mesélte a projektről a We Love Budapestnek.

Fotó: Csuth Péter

A gyűjtésben szerepel az A38 Hajó, a Beat On The Brat, a Béla, a Doboz, a Dürer Kert, a Dzzs bár, a (sajnos idén ki nem nyitó) Kertem, a Központ, a Vittula, a LÄRM, a Skal, a Neked Csak Dezső, a Szimpla Kert és a Telep. Az összes képet ide kattintva nézhetitek meg, Csuth Péter egyéb munkáiról itt tudhatsz meg többet.

Fotó: Csuth Péter

Fotó: Csuth Péter

Fotó: Csuth Péter

Fotó: Csuth Péter

Hasonló tartalmak

Admin mode