Ha szeretnéd valami extrával megörvendeztetni idén szeretteidet, a Culinarisnál minden különlegesebb alapanyagot megtalálsz az ünnepi fogásokhoz, és nem mindennapi ajándékötletekkel is készültek! Összeállíthatod saját kosaradat, választhatod valamelyik tematikus csomagot, de nyerhetsz is egyet, ha elég kreatív vagy!

Panettone

A panettone egy 500 éves múltra visszatekintő olasz karácsonyi kuglóf, amit hagyományosan aszalt gyümölcsökkel készítenek, de ma már rengeteg verziója létezik. A Culinarisban a Loison panettonéit szerezhetitek be ajándékba vagy az ünnepi asztalra, csokoládékrémes, pisztáciakrémes vagy kandírozott gesztenyés verzióban! A cég 1938 óta gyártja a finomságokat az északolasz Costabissarában, és az évek alatt rengeteg díjat nyertek minőségi termékeikért. 

Reggeli az ágyban-ajándékcsomag

Bruncholni otthon is lehet, sőt! Ha egy tökéletes nap szerinted is reggelivel az ágyban kezdődik, ez a csomag ideális választás. Lepj meg valakit egy élménnyel, ami a négy fal között is könnyen kivitelezhető. A Culinaris Reggeli az ágyban ajándékcsomagja olyan prémiumfinomságokkal van telepakolva, mint a Kusmi tea, Roastworks kávé, Scyavuru krém, Échiré Beurre de Baratte vaj, Citterio sonka, Nduja kenhető szalámi, Alain Milliat lekvár, Dulce de Leche karamellkrém és két darab Bortolomiol Prosecco Senior Extra Dry. 

Paellakészlet

Ez az ajándék a spanyol vidék után sóvárgó rokonoknak ideális. A La Chinata Paella-készletben minden megtalálható, ami a paella készítéséhez kell – a serpenyőt is beleértve! A szett négy tasak paella-fűszerkeveréket, „La Chinata” füstölt paprikaport sáfránnyal – melyet eredetvédett, őshonos spanyol paprikafajtákból készítenek –, Bomba paellarizst, olívaolajat és az említett serpenyőt tartalmazza. 

Culinaris Haltál

Van élet a halászlén túl, erre kitűnő bizonyíték a Culinaris Haltálja4 fős válogatást a legfinomabb füstölt halakból és tenger gyümölcseiből állították össze, hogy feldobja a karácsonyi menüt. A haltál tartalmaz Coln Valley lazacot, Altonaer Keta lazackaviárt, Belle Iloise szardíniát, Unio SeaFood pisztrángot, mediterrán tonhalkrémet és európai szardellát is.

Vive la France-ajándékcsomag

A francia ízvilág szerelmeseinek készült ez az elegáns csomag. Könnyű bor, különleges édességek, illatos italok és fűszerek sorakoznak a pakkban az egyéb ínyencségek mellett. A Vive la France-ajándékcsomagban találsz Le Saunier Camargue fleur de sel sót, Marguerite de Turenne pástétomot, Edmond Fallot ízesített mustárt, MC Plantation csokikat, Malongo arabica kávét, Kusmi teát, Olivier ízesített ecetet, Alain Milliat lekvárt, Bonne Maman Sables/Tartletes Favols chutney-t, Olivier Mini Huile olívaolajat, Tourangelle olajat, Terre Exotique fűszerkeveréket fémdobozban és Nizas, Le Mazet de Salléles Syrah–Cabernet Sauvignont.

Címkék

Elérhetőségek