Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Gasztró shopping

Nyáron illatos sárgabarack, télen díjnyertes mangalicakolbász – a Grøenk Deliben online szemezgethetünk a színes kézműves termékekből

Prémiumélelmiszerek, ínyencségek, mangalicatermékek, kézműves tejtermékek, kecskesajtok, sonkák, szalámik és kolbászok, organikus borok, tartós élelmiszerek, biozöldségek és -gyümölcsök egy helyen – ez a Grøenk Deli.

Az elmúlt hónapok következményeként a gasztronómia és a kiskereskedelem online térhódításának lehettünk szemtanúi. A Grøenk Deli márciusban zöldség- és gyümölcs-házhozszállítással kezdte pályafutását, majd online delikátüzletté alakult – a kézműves portékák rajongóinak nagy örömére. Sok-sok különleges alapanyagot és ínyencséget találunk kínálatukban, melyből már az ország több pontján is rendelhetünk. 

A Grøenk Deli azoknak a klasszikus arculatváltóknak a táborát erősíti, akik a járvány hatására új profil felépítésébe fogtak. Az évekig csak éttermeket kiszolgáló vállalat március közepén hat nap alatt húzta fel a webshopját és vezette be a lakossági házhoz szállítást. Az elmúlt nyolc hónapban óriási fejlődésen mentek keresztül, portfóliójuk mára már több mint 400 terméket tartalmaz, és saját termékek bevezetését is tervezik. Tavasszal delikátüzletet nyitnak Velencén, ahol a sok, már most is kapható finomság mellett specialty kávé, a Budapesten méltán népszerű Marmorstein pékárui és frissen készült ételek is kaphatóak lesznek.

A Grøenk Deli alapítói, Emese és Balázs egy párt alkotnak, és együtt oldanak meg minden kihívást az üzlettel kapcsolatban. Minőségi kínálatukat precíz válogatás során alakították ki, és folyamatosan bővítik a felmerülő vásárlói igényekre reagálva. Büszkék az olyan termelői különlegességeikre, mint a színes paradicsom, a fodros kel és a bébicékla, melyek Csongrád megyei kistermelőktől érkeznek, vagy a friss tulipán, melyet Balázs édesanyja termeszt balástyai virágkertészetében. Szeretnek minden Tokaj Vicinitas Mangalica terméket, a Csíz Sajtműhely és az Etyeki Kecskesajt Manufaktúra sajtjait és a GMO-mentes Martontej termékeket is. Vásárlóikkal személyesen tartják a kapcsolatot, a chaten Emesét egész nap eléred, és ha a céges számot hívod, Balázs válaszol. Különösen fontosnak tartják a vásárlói visszajelzéseket, mint mondják, ebből rengeteget tudnak tanulni. 

„Nagyon sok nehézséget kellett és kell a mai napig leküzdenünk. Amikor a barátaimnak mesélek róla, el sem hiszik, hogy milyen helyzetekbe kerülünk. Ennek ellenére szeretjük ezt csinálni, és nekünk a válság – még ha nagy nehézségekkel és rengeteg munkával is jár – egy hatalmas lehetőséget adott, amivel, reméljük, élni is tudunk” – meséli Emese.

„Nagyon sok nehézséget kellett és kell a mai napig leküzdenünk. Amikor a barátaimnak mesélek róla, el sem hiszik, hogy milyen helyzetekbe kerülünk. Ennek ellenére szeretjük ezt csinálni, és nekünk a válság – még ha nagy nehézségekkel és rengeteg munkával is jár – egy hatalmas lehetőséget adott, amivel, reméljük, élni is tudunk” – meséli Emese.

Nézzetek szét online piacterükönpakoljátok tele kosaraitokat termelői finomságokkal, vagy állítsatok össze ünnepi ajándékkosarakat!

Cimkék

Hasonló tartalmak

Szponzorált

Édesítsd meg a hideg téli napokat! – 6 téli édességlelő helyet ajánlunk

?>

Bejgli vagy flódni, mákos vagy diós, cupcake vagy szaloncukor, bonbon vagy mákosguba-torta. Ki ne örülne egy ilyen édes meglepetésnek?

Szponzorált

5 mediterrán hely, ahol pastel de nata, tapas és mezze felett lázadhatunk a hideg ellen

?>

Összegyűjtöttünk 5 helyet Budapesten, ahol az ízek, az italok és a hangulat felmelegítik fagyos ujjainkat, és egy kicsit a lelkünket is.

Pop-up büfét nyitott a Natura Hill Zebegényben

?>

Izgalmas pop-up büfével rukkolt elő a Natura Hill Zebegény központjában.

Szponzorált

Egy nagy család, egy különleges hely és Olaszország legjava - a Pomo D’Oro Osteriában jártunk

?>

Az Osteria a Pomo D’Oro család részeként nemcsak az étlap és a bőséges borkínálat tekintetében rendhagyó hely, hanem a közösségépítés is meghatározó.

Neked ajánlott

A