Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Gasztró

A hétvégén már Budán is kaphatóak a Freyja mennyei croissant-jai

A hétvégi kirándulást most egy kulináris élménnyel is összeköthetjük, ha az Apáthy-szikla felé vesszük az irányt – péntektől vasárnapig ugyanis próbaüzemben megnyit a Freyja budai egysége!

A freyjás fiúktól már tudjuk egy ideje, hogy készülnek valamire Budán, az Apáthy-szikla és a Napraforgó utca környékén. A nyitást őszre tervezték, de a lezárások miatt kicsit eltolták. A Facebook-oldalukra felkerült tájékoztatás szerint azonban ezen a hétvégén, péntektől vasárnapig mégis kinyitnak próbaüzemben.

A Vadaskert utca 1. szám alatt található teniszpálya területén lévő, skandináv hangulatú faházban ígéretükhöz híven a Szövetség utca teljes kínálatát megtaláljuk majd pénteken 8 és 15 óra, valamint szombat–vasárnap 8 és 14 óra között. A tesztidőszak alatt egyelőre természetesen csak elvitelre tudunk vásárolni és készpénzzel tudunk fizetni. 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Véndiák – minél idősebb, annál fiatalosabb

?>

Az 1938 óta működő Véndiák mindenki számára tud olyat nyújtani, ami után elégedetten távozhat: magyaros ebédet, hamburgert, desszertet vagy koktélt.

Gasztró

Gőzgombócnap a Majorban 2023

December 9-én finomságok várnak a majorban: reggel 8:30-tól bruncholásra számíthatunk, majd 12:00-től nápolyi pizzák és a már jól ismert gőzgombócok közül választhatunk. Lesz klasszikus szilvalekváros és nutellás-mascarponés is.

Pop-up pékséggel jelentkezik a Michelin-csillagos étterem

?>

II. kerületi pop-up pékséggel újít a Michelin-csillagos SALT étterem.

Szponzorált

Adventi brunchtól a karácsonyi vacsoráig, akár otthonra is – Hangolódj az ünnepekre az InterContinental Budapesttel!

?>

A főváros egyik legelegánsabb szállodájában nem csak a külföldi vendégeket várják a jobbnál jobb ünnepi programok.

Neked ajánlott

A