Minderről Vitézy Dávid számolt be a Facebook-oldalán. Az új jegyvásárlási rendszer december 13-ig tesztüzemmódban működik, azután válik élessé.

„Sok munkánk volt benne Homolya Róbert MÁV elnök-vezérigazgatóval közösen, végre próbaüzemben elindult a megújult Elvira, a MÁV internetes jegyvásárlási rendszere” – így kezdi a nagy hír bejelentését Vitézy Dávid saját Facebook-oldalán. A megújult Elvira rendszere mostantól teljesen megegyezik a MÁV-applikáció mögött működő jegyértékesítési rendszerrel. A következő lépés egyébként az applikáció felhasználói felületének megújítása lesz.

Az új Elvira december 13-ig próbaüzemben működik, vagyis még arra is van felület és lehetőség, hogy a felhasználók visszajelzéseket – hibákról vagy javaslatokról – küldjenek az oldal üzemeltetőinek. Az éles üzemmód december 13-án kezdődik, ezért az ettől a naptól érvényes vonatjegyeket már csak az új felületen lehet majd megvenni. Mivel az új ELVIRA a MÁV-alkalmazással közös fiókot használ, ezért a megvásárolt jegy a MÁV-appban is megjelenik, valamint e-mailben is elérhető lesz, PDF-formátumban. A december 3-val induló tesztidőszak alatt a felületet egyelőre csak korlátozott számú felhasználó próbálhatja ki, első körben ötszázan. Ugyanakkor folyamatosan emelik a tesztelésbe bevontak létszámát.

Címkék