Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Éjszakai élet

„Titkos” kerttel bővült a budai szórakozóhelyek köre – megnyitott a Majomhoz

Mikor „budai szórakozóhelyeket” emlegetünk, valójában nem túl széles merítésről beszélünk. Ezért is keltette fel a figyelmet a Majomhoz – pontos írásmódjával: aMajomhoz – nevű kerthelyiség híre a Városmajorban.

„Titkos kertként” jött szembe a közösségi médiában, de azért nem olyan nehéz odatalálni, főleg, hogy a Facebook-oldalukon is részletes instrukcióval szolgálnak. A városmajori futókörön túl, a teniszközpont mellé települt a bár, ahol a zenés programok nagy szerepet kapnak majd: pénteken a Hot Jazz Band ad koncertet, szombaton a Vicky Barcelona rezidens DJ-je működik közre az este folyamán.

Jó borokat a DiVino borbár kitelepült egységei szolgáltatnak, míg az ételért a Király utcából ismerős Burger Market food truckjai felelnek. A fesztiválhangulatot (vagy a belvárosban is elérhető, nagy befogadóképességű nyári szórakozóhelyek életérzését) az is erősíti, hogy csak bankkártyával vagy Hellopay feltöltős rendszerrel lehet fizetni, repoharakkal szolgálnak ki, amelyeket tokenekre lehet visszaváltani, valamint külön személyzetet is találunk a konténermosdóknál.

Úgy tudjuk, aMajomhoz még a soft opening időszakát éli, de állítólag kertmozit is szerveznek majd heteken belül. Szerdán este tele volt a hely, az igény megvan a budaiak részéről, hogy ne kelljen átbumlizni a pesti oldalra egy beülős, laza helyért – kíváncsian várjuk, hogyan alakul majd a törzsközönség és a programok a nyár további részében. 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Pop-up pékséggel jelentkezik a Michelin-csillagos étterem

?>

II. kerületi pop-up pékséggel újít a Michelin-csillagos SALT étterem.

Szponzorált

Adventi brunchtól a karácsonyi vacsoráig, akár otthonra is – Hangolódj az ünnepekre az InterContinental Budapesttel!

?>

A főváros egyik legelegánsabb szállodájában nem csak a külföldi vendégeket várják a jobbnál jobb ünnepi programok.

Budapesti bakancslista – 40 programötlet a 2023/2024-es télre

?>

Szubjektív bakancslistánkban ezúttal is olyan programokat, élményeket gyűjtöttünk össze, melyek nélkül is túl lehet élni a telet, de nem érdemes.

Gasztró

10+1 remek sör télre vagy akár az ünnepekre

?>

Nincs kőbe vésve, hogy a hideg időben nem eshet jól a frissítő nedű, különösen, ha prémium kézműves sörökről van szó.

Neked ajánlott

A