Úgy érzed, hogy szeretnél egy kicsit kikapcsolódni a barátaiddal? Ideje lenne egy jó kis társasjátéknak, ami felnőtteknek szól? Ha igen, akkor maradj velünk, mert ajánlunk 3 izgalmas és akár hordozható társast nagyobbaknak!

Nem mindig kell nyerni

Meglehet, hogy a partijátékokért rajong a társaság, és nem feltétlenül a versengés az összejövetel fő célja. Ha inkább nevetni szerettek, akkor keresve sem találhattok jobbat, mint az Igen? és… nevű társas. Ennek során nem lesz szükség másra, mint egy kis emberismeretre, hiszen meg kell tudni tippelni, hogy egy adott kérdésre vajon milyen választ adna a játékos társunk. Természetesen azzal könnyű dolgunk lesz, akit ismerünk, mint a tenyerünket, de szerencsére ez nem mindenkivel van így. Akár izgalmas kis titkok is kiderülhetnek minden résztvevőről. Ugye, hogy nem minden a versenyszellem? Ez egy lazább és meglehetősen szórakoztató játék. Ideális választás legény- és lánybúcsú vonatkozásában is, hiszen a nevetés garantált.

Mivel 10 éves kortól ajánlott, így igazából bárki játszhatja, de azért a nyakkendős kérdések izzasztóak lesznek a fiataloknak!

Irány Amerika

Ha mindig érdekelt New York, akkor ez a neked való játék. A Ticket To Ride New York átvezet ezen a nyüzsgő városon úgy, hogy taxival kell versenyezni a különféle úti célokig. A lényeg, hogy te érj oda a különböző látványosságokhoz elsőként, de vigyázz, ki ne fogyj a taxikból! Ha mégis, akkor az sem probléma, csak véget ér a játék.

Ideális ajándék New York szerelmeseinek vagy épp annak a haverodnak, aki pont oda tart. Persze többféle úti cél közül is válogathatsz, akár Európában vagy azon kívül is. 8 éven felülieknek már szórakoztató időtöltést biztosít. Érdemes körülnézni a Játékszigetnél kapható társasjátékok között, biztosan megtalálod a hozzátok illő társast!

Szabadulószoba a zsebedben

Szereted a szabadulószobákat és gyakran el is látogatsz egyik-másik szobába? Szerencsére ma már nem is kell feltétlenül kimozdulnod, mivel akár a zsebedben is tarthatod a legmenőbbeket. Ehhez nem kell mást tenned, mint előkapni a Szabadulópaklit és sorban elolvasni a rendelkezésedre álló információkat, hogy rájöjj a titok nyitjára. Persze nem mindig olyan egyszerű a képlet, mint feltételezzük, így akár el is csúszhatunk egy-egy megoldáson, és akkor nem áll össze a kép.

Többféle pakli, több történet várja, hogy belevesd magad egy unalmas utazás során mondjuk az autóban. De akár egy kellemes baráti vacsora megkoronázásaként is elutazhattok a képzelet birodalmába.

12 éves kortól ajánlott ez a típusú játék, fiatalabbak még nem valószínű, hogy átlátják az összefüggéseket.

Tetszenek a játékok, amiket mutattunk? Már csak az a kérdés, hogy vajon hol juthatsz hozzájuk könnyen és gyorsan. Jó hír, hogy akár még ma is megrendelheted a Játékszigettől, hogy a következő összejövetelen már el is kápráztathasd a barátaidat. Ha pedig kamasz gyermekedet lepnéd meg vele, akkor sem foghatsz mellé, mert 10 éven felülieknek tökéletes választás!