Könnyű ételrendelés, rengeteg minőségi étterem és gyors kiszállítás: ez röviden a Wolt. Az ételfutár-szolgálat pár éve robbant be mindennapjainkba, és vált sokunk kedvencévé felhasználóbarát, modern online felülete, és széles étteremfelhozatala miatt. A tömeges home office-olások idején munkájukra nagyobb szükség van, mint valaha, különleges szolgáltatásaikkal pedig a cégeknek lehetőségük van a távolból is állni az alkalmazottaik ebédjét, mutatjuk hogyan!

A Wolt at Work egy vállalati szolgáltatás, ami leegyszerűsíti az ételrendeléssel felmerülő feladatokat az irodavezető számára, és lehetőséget kínál, hogy az alkalmazottak dolgozói juttatásként céges számlára fogyaszthassanak. A céges profil létrehozása után az adminisztrációs portál segítségével közvetlenül irányíthatjuk, hogy ki rendelhet a vállalati számlán, meg tudjuk nézni a korábbi rendeléseket, felvenni és eltávolítani felhasználókat, letölteni a számlákat, és beállíthatunk költési limitet a felhasználók, osztályok vagy az egész szervezet számára. A profil átlátható, egyszerűen szerkeszthető, és kreatívan használható. Egy kényelmes választás azokra az igényekre, melyek céges szinten felmerülhetnek étkeztetés kapcsán.

A Wolt azt is kitalálta, hogyan segítheti dolgozóik étkeztetését a cég, még abban az időszakban is, amikor nincsenek az irodában. Dolgozói juttatásként lehetőség van olyan opció beállítására platformukon, hogy az alkalmazottak egy meghatározott összeggel rendelkezzenek naponta, melyet lefogyaszthatnak a Wolton keresztül. Azok, akik pedig egy fix összeggel lepnék meg alkalmazottaikat, vásárolhatnak céges számlára ajándékkártyátWolt ajándékboltból. A vouchereket az alkalmazottak e-mailben kapják meg, és akár tovább is küldhetik.

Az ételrendelés a Wolt at Work felhasználóknak ugyanolyan egyszerű, mintha személyes profiljukkal rendelnének. A páratlan választék a város legjobb éttermeiből, és villámgyors kiszolgálás alap. A felhőtlen nagy meetingek ideje talán még nem jött el, de sok cég készül már visszatérni a régi kerékvágásba. A céges Wolt profil leegyszerűsíti az ételrendeléssel kapcsolatos feladatokat, és változatos menüt varázsolhatunk az asztalokra a reggeli megbeszélésekhez és az esti csapatépítőkhöz egyaránt. Ha csatlakoznál a Wolt at Work-höz, vedd fel velük a kapcsolatot és felkeresnek a lehetőségek átbeszéléséhez.

Címkék

Elérhetőségek