Kreatív magyar konyhával, széles borkínálattal és gyönyörű teraszával várja a Bistro Fine, hogy újra kinyithassa kapuit a vendégek előtt, és lenyűgözhesse őket az étterem impozáns kialakításával, minőségi ételkínálatával, és széles borválasztékkal. Az Andrássy úton található bájos étterem természetesen nem zárta be sem végleg, sem teljesen a kapuit: a kitűnő fogásokat házhoz rendelhetjük, és most még időben vagyunk a kifogástalan ünnepi menü bebiztosítására is a segítségükkel.

Remek ebéd- és vacsorahelyszín egy laza, barátságos, mégis igényes környezetben. A 19. századi építészeti stílust modern indusztriális jegyekkel lazították fel, így teremtve egy sokszínű helyszínt mely üzleti megbeszélések, családi események vagy baráti összejövetelek számára is ideális. Bár a magyar és nemzetközi konyha kreatív fogásait jelenleg csak otthonunkban fogyaszthatjuk, az éttermi élményt így is igyekeznek a lehető legtökéletesebben átadni, az ízeken keresztül.

Két héttel ezelőtt a Bistro Fine is csatlakozott azok közé a vendéglátó helyek közé, akik működésüket újragondolták a körülményekhez igazodva. A ‘Házhoz jön a kedvenc éttermed’ című kampány elindításával mindennap biztonságosan élvezhetjük finomságaikat, és a Húsvétra való tekintettel is készülnek remek ajánlatokkal!

A menüt az étterem hetente frissíti, amit a Bistro honlapján vagy a Facebook-oldalán tudunk megnézni. A 2 fogásos menü ára 2500 Ft, ami a kiszállítási díjat is magába foglalja. Emailben lehet leadni a következő heti rendelést minden hét csütörtök 12 óráig, a rendeles@bistrofine.hu. címre- ily módon megtervezhetjük ebédeinket egy hétre előre, és zavartalanul folyhatnank mindennapjaink. A friss és finom ételek reggel tíz és egy óra között érkeznek – erről személyesen az étterem gondoskodik.

Az ünnep közeledtével az állandó ételeken túl extra, húsvéti ételek is terítékünkre kerülhetnek a Bistro konyhájából. Most szombaton rendelni lehet 4 főre egy különleges Húsvéti menüt, melyben található húsvéti sós kalács, serrano sonka, kacsamájkrém lilahagymalekvárral, Sertés rilette csatos üvegben, főtt tojás, füstölt csülök, tavaszi zöldségek, tormakrém, mézes mustár plusz egy Teleki Tradíció 1881 Villányi Pinot Noir Rosé Pezsgő Brut.

Címkék

Elérhetőségek

Bistro Fine Budapest, Andrássy út 8, 1061 Facebook-oldal Weboldal