Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

budapest

Újabb felirattal üzennek a budapesti szállodák, de ezúttal a világ fertőzött nagyvárosainak

Közös kampányt indított a Fővárosi Önkormányzat, valamint a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége. Sötétedés után ismét fény költözik az üresen álló budapesti szállodák ablakaiba.

Ezúttal azonban nem szívet formáznak a kivilágított ablakok, és nem az egészségügyi dolgozóknak üzennek áldozatos munkájukért, hanem a most megjelenő 4U! (vagyis for you!, magyarul érted!/értetek!) felirat a világ többi városának és városlakójának szól. Az üzenet célja pedig az, hogy erősítsük egymást, és hogy minden baj ellenére is segítsük egymást és kitartsunk. A kampányhoz Budapesten csatlakoztak: Budapest Marriott Hotel, Intercontinental Budapest, Sofitel Budapest Chain Bridge, Hilton Budapest, Kempinski Hotel Corvinus, Ritz Carlton Budapest, Hotel Moments Budapest, Four Seasons Hotel Gresham Palace, Hotel Clark Budapest, Mercure Budapest Korona, Corinthia Hotel Budapest és a Danubius Hotel Budapest (Körszálló).

Hiába állt le teljesen a turizmus és a vendéglátóipar, a kijárási korlátozás és a bizonytalanság minden nagyvárost, céget, polgárt egyformán sújt, sőt még azokat is, akik ebben a rendkívüli helyzetben továbbra is működtetik a várost. A 4U! felirat nekik is szól.

A #Light4Eachother, #Light4U kampánytól a kezdeményezők azt várják, hogy más városok és szállodák is csatlakoznak, átveszik az üzenetet és terjesztik ők is a közösségi médiában ezt az együttérzésre buzdító, kedves gesztust.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró Budapest

Ellopták Bernátot, a Rengeteg RomKafé főmackóját

Ismeretlenek elrabolták a több száz plüssmackójáról és kiváló forró csokijairól híres Rengeteg RomKafé főmedvéjét.

Budapest

Nőnapi adománygyűjtés Józsefvárosban – Higiéniai eszközökkel segíthetjük a rászorulókat

Adománygyűjtést szervez a Józsefvárosi Önkormányzat nőnap alkalmából, március 5-ig több helyszínen adhatunk le higiéniai cikkeket.

Budapest

Hőhullám a IV. kerületben – Miért mindig Újpesten dől meg a melegrekord?

Az elmúlt hetekben sorra dőltek meg a melegrekordok, sok közülük Újpesten. Ez a kerület lenne a város legmelegebb helye?

Budapest

Budapest és a bűvös 7-es szám

Rejtélyes oknál fogva a 7-es számot misztikus titokzatosság lengi körül. Ezért megnéztük, mi az, ami kötődik vagy kötődött ehhez a számhoz Budapesten.

Neked ajánlott

A